Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Paczka hacków (działający bash panel i wiele antycznych hacków)

Isenthar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jestem ciekawe co się kryło w tych plikach ponieważ gdy pobrałem paczke włączyłem bash panel i wyłączyłem gre później nagle "eruris.pl" przestał kompletnie ze stroną działac ;)

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Ciekawie :) Czy na innych serwerach też jest możliwość tego użycia czy tylko wyłącznie na eruris i Divine?

Opublikowano

Ten kto offnął serwa proszę o pw ;d, jeśli map reboot toolem to nie pisz, ale jak udało ci się to zrobić bash panelem to napisz :D, bo mi się nie udało ;p.

ae8pc4.jpg

Opublikowano

Wirus-.--- bo mi eset wykrywa

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

Opublikowano

Nie pobierac wirus

To wytlumaczysz?

Pobralem ale bashpanel nie dziala

Warning: socket_connect() [function.socket-connect]: Host lookup failed [0]: Żšdana nazwa jest prawidłowa, ale dane żšdanego typu nie zostały znalezione. in D:\xampplite\htdocs\pnorm\day_night_pnorm.php on line 100

Warning: socket_write() [function.socket-write]: unable to write to socket [0]: Żšdanie wysłania lub odebrania danych zostało zablokowane, ponieważ gniazdo nie jest podłšczone i (podczas wysyłania przez gniazdo datagramu przy użyciu wywołania wylij do) nie podano adresu. in D:\xampplite\htdocs\pnorm\day_night_pnorm.php on line 106

Warning: socket_recv() [function.socket-recv]: unable to read from socket [0]: Operacja ukończona pomylnie. inD:\xampplite\htdocs\pnorm\day_night_pnorm.php on line 107

Widocznie na eruris nie dziala ale jak dalem na divine to patrze a tu nie ma errorow czyli ze dziala?

fananit.png

Pomogłem ?

Opublikowano

Ta zmiana rat to tylko wizualna? czy na prawde są takie raty?

Sprawdzał ktoś czy działa na virtualmt2 nie wiem jak się tym obsługiwać.

Opublikowano

Działa :D

Macie inne ip serwerow?

fananit.png

Pomogłem ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...