Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Fifa 13 Moje konto FUT zostało zablokowane

kamil20183

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, kupiłem dzisiaj grę fife 13, na pierwszym komputerze zainstalowałem ją, wszystko działa. Na drugim komputerze również postanowiłem ją zainstalować z mojego konta origin. Tylko teraz na drugim komputerze wyskakuje błąd:

"Twoje konto FUT jest zablokowane. zaloguj się z zaufanego systemu. Jeśli nie masz możliwości zalogowania się z zaufanego systemu, skontaktuj się z działem obsługi klienta pod adresem https://help.ea.com/pl/"

Czy fife można tylko zainstalować na jednym komputerze? ;/

Opublikowano

Nie, ale musisz być całkowicie wylogowany z tego pierwszego komputera i Origin musi być wyłączony. Tytuł zostaje zmieniony bo w tym dziale stosuje się prefixy. ;)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Nie, ale musisz być całkowicie wylogowany z tego pierwszego komputera i Origin musi być wyłączony. Tytuł zostaje zmieniony bo w tym dziale stosuje się prefixy. ;)

ale ten Pierwszy komputer jest całkowicie wyłaczony. A teraz zauważyłem, że nie moge tylko Ultimate Team włączyć, reszta działa.

Budowniczy
Opublikowano

Bo chyba masz jedno konto na UT ?

Ehh... może graj na jednym komputerze, bo wtedy ci się wszystko popieprzy.

Albo poprostu przed wyłączeniem komputera, wyłącz Origin WOGÓLE, tam gdzie masz Menu Start itd. i tam znajdz ikonkę kliknij PPM i Wyłącz bądz zamknij.

Pozdrawiam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...