Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer Do Gier

Sqkqafq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teoretycznie gierki powinny pójść, ale jak to będzie w praktyce, to już sam ocenisz ;)

Asus M2V-MX

AMD Athlon 64x2 4800+ AM2

2Gb Ram DDRII GoodRAM

160GB Sata II

Gigabyte 8400GS 512mb Full HD

Opublikowano

Lepiej niech się na razie powstrzyma ze sprawdzaniem w praktyce, bo w tej cenie da się zmontować lepszy zestaw (na przykład z jakiejś używanej GPU).

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

ja chce tylko zeby chodzil lol , arctic combat , combat arms na full detalach a nie komputer do bf4 na full :_

2k1j.jpg

Opublikowano

chce wiedziec czy na pewno da czy nie bo nwm czy lepsza kupowac :)

jak nie to dozloze te 50-100 na lepsza :_)

2k1j.jpg

Opublikowano

Gram w tą grę już ponad 2 lata. Na laptopie z kartą do przeglądania stron internetowych, CA mi na max leci. Nie ma ta gra sporych wymagań ;_;

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Wedlug mnie pojda te gry na maxa wszystko idealne,tylko zamiast nowego pentiuma poluj na jakas uzywana i3 do zmontowania.

i3 2,8

2/4 gb ram

karta 1 gb ddr 5 I wszystko ci dziala na ultra :P !

18706.png

12012395664c93b46ec7f29.jpg

Jeśli pomogłem, daj "+" ;D

Opublikowano

Gram w tą grę już ponad 2 lata. Na laptopie z kartą do przeglądania stron internetowych, CA mi na max leci. Nie ma ta gra sporych wymagań ;_;

No to ciekawe :D ja z shitem gt 7300 nie daje rady i na low takie klatki że głowa mała, kolega ma lapka z integrą 3000 intela to samo..

Chyba że dla cb ultra to ultra-low :D?

Pan marian to troche przesadził, używki? no jedynie z gwarancja-rozruchową bo inaczej to nie ma sensu.

graphic.png
Opublikowano

No to ciekawe :D ja z shitem gt 7300 nie daje rady i na low takie klatki że głowa mała, kolega ma lapka z integrą 3000 intela to samo..

Chyba że dla cb ultra to ultra-low :D?

Pan marian to troche przesadził, używki? no jedynie z gwarancja-rozruchową bo inaczej to nie ma sensu.

Nvidia 410m więc karta nie jest świetna ;) Mówiąc max chodziło mi o AA 8x i ustawienie na niby high(chociaż między low,a tym high nie widzę różnicy. Jedynie włączona krew i łuski po pociskach)

Da radę, podaj budzet.

Został podany już ;)

674071459604241683421.gif

Opublikowano

mój budżet to max 1000zł chce grac w gry takie jak ca,ac,lol :) jak mozecie to podajcie na morele.net albo techplanet.pl .Narazie mma takie kupowac ale wszystko moze sie zmienic :Dhttp://scr.hu/1w4a/ekyif

2k1j.jpg

Opublikowano

Model 7730 z ddr5 będzie wydajniejszy od 6670:

Gigabyte GA-H61M-DS2 DVI Intel H61 LGA1155 (PCX/VGA/DZW/GLAN/SATA/DDR3) - 172.00 zł

Aerocool VP-450 450W OEM - 133.00 zł

Zalman T2 - 91.00 zł

Goodram DDR3 4GB 1333MHz CL9 - 117.00 zł

Intel Pentium G2030 LGA1155 BOX - 221.00 zł

Montaż zestawu komputerowego PC - 1.00 zł

Sapphire ATI Radeon HD7730 1GB DDR5/128bit DVI/HDMI/D-SUB PCI-Expressa - 268.00 zł

Zestaw dostępny jest tutaj (wystarczy wrzucić produkty do swojego koszyka).

Kupując zestaw komputerowy w Techplanet, w polu kod rabatowy wpisz: mpcforum, dostaniesz darmową wysyłkę do domu, oraz usługę montażu za 0 zł i podstawowe testy całego komputera !

Wpisz sobie jeszcze w komentarzu do zamówienia "Prembox 50GB" - dostaniesz za darmo 50GB transferu w serwisie do pobierania plików bez limitów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...