Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapraszam do wypełniania ankiety Na Temat typu serwera.

Jaki typ serwera by ci odpowiadał?  

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki typ serwera by ci odpowiada??

• RPG - Opcja NR 1
    • Zombie - Opcja NR 2
    • PVP - Opcja NR 3
    • Survival - Opcja NR 4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opcja NR 1:

- Serwer w stylu RPG:Fabularny. Postać skupia się na wykonywaniu zadań wraz z fabułą, Gracz posiada własne statystyki takie jak:

• Siła: Zwiększa nośność, oraz zwiększa o dany % obrażenia wręcz, pozwala na nauke nowych umiejetnosci walki
  • Zręczność: Zwiększa szanse na unik, oraz zwiększa o dany % obrażenia z dystansu, pozwala na nauke nowych umiejetnosci sprytu
  • Siła Woli: Zwiększa o dany % obrażenia magiczne oraz zwiększa regeneracje staminy
  • Inteligencja: Pozwala na naukę nowych umiejętności magicznych
  • Witalność: Zwiększa ilość zdrowia
  • Kondycja: Zwiększa ilość staminy

Różne rodzaje broni: Topory, Miecze, Młoty, Włócznie, Różdżki, Łuki, Tarcze

Atak, użycie umiejętności, sprint zużywają punkty kondycji które odnawiają się wraz z czasem. Zdrowie się nie regeneruje. Potwory posiadają losowe poziomy dopasowane do atakujacego je gracza każdy poziom oznacza wyższe obrażenia i zdrowie potwora.

Są różne typy umiejętnośći takie jak: Drwalnictwo, Górnictwo, Zielarstwo, Farmerstwo, Inżynieria, Kowalstwo, Stolarstwo, Kamieniarstwo, Krawiectwo, Kucharstwo, Wykopywactwo, Walke Toporem, Walka Mieczem, Walka Młotem, Walka Włócznią, Walka Różdżką, Walka Łukiem, Obrona, Moc Umiejętności.

Mapa zbudowana w stylu Fantasy Medieval RPG.

Opcja NR 2:

- Serwer w stylu Zombie Apocalipse. Postać musi przetrwać na opuszczonej ziemi gdzie panuje epidemia zombie, a inni gracze próbują przetrwać. Pomieszczenia z przedmiotami, lekami, apteczkami bronia itd w których odradzają sie zombie. Na zwykłym terenie moga pojawiać się hordy zombie oraz zombie giganty. Zombie posiadają więcej zycia sa sprytniejsze potrafia skakac

postać posiada umiejętności:

• Walka Toporem
  • Walka Maczugą
  • Walka Mieczem
  • Walka Pistoletem
  • Walka Strzelbą
  • Zdobywanie Pożywienia
  • Zdobywanie Leków
  • Zdobywanie Broni

Brak pomysłu na Opcje NR 3 I 4

Opublikowano

@Mi z koleji podoba sie nr.2

Zombie - To mnie kręci , zawsze chciałem grać w gry typu The Warz itp . Ale komputer na to nie pozwalał .

@Co stworzyć? ;>

Bardzo fajny spawn (taki city) rozwalone jagby opanowali zombie i pvp pomiędzy graczmi . Umiejetności typu wieksze dmg (ostrosc,fire,odrzut itp..) Tekstury fajnych zbroji ;)

Heyo ;)

:)

Opublikowano

Ja jestem za serwerem RPG! Takich serwerów jest mało, a jakby był porządnie zrobiony to na 100% przyciągnąłby dużą ilość graczy.

ps: Serwer RPG najlepiej robić w stylu fantasy! Bo takowego jeszcze nie widziałem.

e78af1e09121015a74fd8f502d1985b2.jpg

Nie rozumiem, mogłem urodzić się w Śródziemiu, Rivii, Skyrim. Mogłem dostać list z hogwartu, a jestem sobie w jakiejś tam Polsce, w której nawet nie mogę nikogo porządnie pieprznąć fireballem.

Opublikowano

Survival + Frakcje Lub RPG !

Co stworzyć?:

Autorskie pluginy na miarę możliwości

Unikatową mapę

Ogar Adminów

TO jest klucz do sukcesu ! :D

Pozdrawiam :3

Pomogłem daj Like :D

mca.png

Opublikowano

Minecraft + Fabuła = GÓWNO. Nie dodawaj fabuły do minecrafta pod żadnym pozorem! Najlepiej zrób serwer Parkour - nie widziałem takiego dawno :)

ein8.png

1378238828-U336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...