Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Początek przygody z wojem ; )

michig9051

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej :)

Postanowiłem zagrać wojem mam już 21lv i mam kilka pytań:

1. Jakiego peta polecacie - mam wróżkę jajkową, ale jest strasznie "krucha" i tak wolno chodzi, że jak luram to odrazu ginie bo potworki zaczynają ją bić ;/ I chcę dodać, że nie mam dużo kasy więc z krzakiem może być problem :(

2. Czy 1sp woja jest przydatna na późniejszych lv ? Chodzi mi mianowicie o to czy opłaca się ją mocno ulepszać.

3. I wracając do petów, to da się mając już jakiś wyższy lv ( czy nawet 30 ) wyexpić sobie peta od zera, mam na myśli że peta z 1lv, żeby miał lv bliski mojemu, żeby dało się z nim expić ?

4. Mam 16 ND i nie wiem co najlepiej za nie kupić, może na sprzedaż, a może do użytku ? No nie wiem doradźcie :P

5. Jak będę kupował wróchę z NM to jaką najlepiej dla woja ? (element)

Proszę o szybkie odpowiedzi i z góry dzięki, mam nadzieje, że napisałem w miarę zrozumiale :D

Opublikowano

1.Krzaka dynie

3.Tak ale najlepiej by było jeśli byś wbił 39-40 i wtedy expił na komecie to napewno troche by wleciało lub na 30 + możesz iść na krety

4.Lepiej sprzedać bo za dużo za to nie kupisz

5.Ognia

nostaleh.png
Opublikowano

Nic nie kupisz, dozbieraj lepiej. Po co mu piszecie krzak dynia, skoro pewnie nie ma kasy na niego. Złap sobie jakiegoś chomika, albo jak chcesz tanka to zmęczonego barana. Sp 1 jest bardzo przydatna, na każdym etapie rozgrywki. A kupisz sobie taką wróżkę jakiej będziesz potrzebować ;o.

Opublikowano

1.Krzak PD a jeśli chcesz łapanego jak kasy nie masz to polecam narazie stalowego chomika w jakiejs tam cp był

2.Tak bardzo, luracz,tank. Do niektórych rajdów potrzebny, głównie postać do expa i zazwyczaj ludzie nią grają dlatego ulepszać się opłaca

3.Lepiej ciągle łapać nowe niż z małego wbijać duży, opłacalniej i nie będzie dedał

4.Sprzedaj, ludzię często kupują możesz wyrobić nawet 400-500k

5.Zależy Ogień/mrok na berka ale bardziej mrok polecam bo się też przyda na berku a ognia już dobijesz te 50%

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...