Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bot do gry?

Senthinel Prime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy sa do tej gry jakies boty hacki oprocz tego z cheat engine co juz widzialemczy cokolwiek co ulatwia rozgrywke no i jesli tak to jak z banowaniem?

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

na razie nie ma i bardzo dobrze wypadanie orbów jest losowe więc nawet starzy gracze nie mają jakieś sporej przewagi.

Grupa osób pracowała nad tą grą tyle lat a już byś chciał boty...

Opublikowano

na razie nie ma i bardzo dobrze wypadanie orbów jest losowe więc nawet starzy gracze nie mają jakieś sporej przewagi.

Grupa osób pracowała nad tą grą tyle lat a już byś chciał boty...

Najpierw się upewnij, a potem dokonuj odpowiedzi.

Bot jest i ma się dobrze, sam na nim robie nocki, kiedy nie ma mnie przy komputerze. Niestety, działa tylko na jedno okno, co wiąże się z tym że nic nie można robić na komputerze podczas gdy bot jest uruchomiony. Co prawda jest to dopiero odsłona alfa, ale działa lepiej o wiele niż początkowe wersje, na początkowych nie oplacało sie nic robic.

xxx

Opublikowano

Najpierw się upewnij, a potem dokonuj odpowiedzi.

Bot jest i ma się dobrze, sam na nim robie nocki, kiedy nie ma mnie przy komputerze. Niestety, działa tylko na jedno okno, co wiąże się z tym że nic nie można robić na komputerze podczas gdy bot jest uruchomiony. Co prawda jest to dopiero odsłona alfa, ale działa lepiej o wiele niż początkowe wersje, na początkowych nie oplacało sie nic robic.

xxx

Jest jakis filmik co do czego sluzy ? Lub czy moglbys opisac ?

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Jest jakis filmik co do czego sluzy ? Lub czy moglbys opisac ?

Działa to na zasadzie szukania ścieżki, czyli nie jest możliwe jeszcze to, że nie będzie ruszać myszką, poprostu tak jakby zastępuje Twoją grę. Do 75 lvl bociłem w dock's dzisiaj wydropiłem eternal orb's. filmik masz na stronie tej ktorej podałem, lub zajrzyj tutaj.

Polecam, można wyfarmić dużą ilość orbów przez noc.

xxx

Przykładowe funckje jakie posiada :

- Podnoszenie orbów,

- Podnoszenie gemów ( można wybrać od ilu % )

- Podnoszenie rare itemków, czyli tych złotych,

- Podnoszenie biżuteri,

- Możliwośc ustawienia chicken od %, czyli jak będzie mało życia to wywali,

- Automatyczne włączanie aur.

- Czyszczenie procentowe obszaru, Ty wybierasz ile chcesz.

- Wiele, wiele wiecej innych przydatnych rzeczy.

Tutaj zdjęcie.

59argW7.png

6Q9MBQ8.png

Opublikowano

Gra jest w fazie beta , a wy już boty -.- , i tak pewnie jak wyjdzie gra (31październik jakoś) to będzie jakiś anty hack blokujący aplikacje z zewnątrz itp , więc pozdro.

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Gra jest w fazie beta , a wy już boty -.- , i tak pewnie jak wyjdzie gra (31październik jakoś) to będzie jakiś anty hack blokujący aplikacje z zewnątrz itp , więc pozdro.

Nie wiem czym kierowałeś się zakładając konto na MPCforum konto, gdyż jest to głównie forum o hackach, etc. Jeśli się nie podoba, to po co komentujesz, jedym stwarza przyjemność gra bez bota, lecz drugim wręcz przeciwnie. Nikt nikomu nie zabroni.

A swoją drogą jeśli wyjdzie "anty hack" to myślę że dużego problemu nie sprawi odpowiednim ludziom, którzy będą w stanie obejść te właśnie zabezpieczenia właśnie tak, jak to miało miejsce w innych grach np. Metin2. Nie pozdrawiam.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Proszę o zamknięcie tematu ta stronka zwiera key logera .. a na filmiku widać jak kolo sam lata po mapce bez parametrów bota.. pff

Opublikowano

Proszę o zamknięcie tematu ta stronka zwiera key logera .. a na filmiku widać jak kolo sam lata po mapce bez parametrów bota.. pff

Temat nie zostanie zamknięty, tylko usunąłem wszystkie linki wychodzące do tego niby hacka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...