Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Sponsora

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Szukam sponsora który będzie opłacał 50zł/ms na maszynę myślę że w ciągu dwóch miesięcy zaczęły by się już jakieś zyski i można by było się nimi dzielić oczywiście pół na pół.Jeśli jest ktoś chętny zapraszam na GG:8661483 lub pw lub tutaj pod tematem proszę pisać.Mamy już pomysł na serwer.Wspólnikiem jest mój kolega który bardzo zna się na serwerach metin2 na początek przyszło by na otwarcie min. 200 osób

Opublikowano

No i hiszpańska inkwizycja, ale jej to nie wiadomo kiedy się spodziewać :3 Jaki to serwer, skoro 50 zł/msc ?

http://www.ovh.pl/serwery_dedykowane/kimsufi.xml

Moim zdaniem na początek starczy jeżeli nawet na takim serwerze się zrobi serwer dobry to zyski będą bez problemu tylko trzeba mieć pomysł na serwer a że w raz z kumplem się znamy on trochę bardziej co graczy interesuję i on by zaprosił 400 osób ze swojej gildi to na pewno 200 osób by przyszło na start serwera ;) Jeżeli chcecie mieć więcej informacji zapraszam na GG:8661483

Opublikowano

http://www.ovh.pl/serwery_dedykowane/kimsufi.xml

Moim zdaniem na początek starczy jeżeli nawet na takim serwerze się zrobi serwer dobry to zyski będą bez problemu tylko trzeba mieć pomysł na serwer a że w raz z kumplem się znamy on trochę bardziej co graczy interesuję i on by zaprosił 400 osób ze swojej gildi to na pewno 200 osób by przyszło na start serwera ;) Jeżeli chcecie mieć więcej informacji zapraszam na GG:8661483

Takie coś to przypał na testy kupić. :|

Opublikowano

Zwiechy jak nic :D

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

No co wy ... 50 zł miesięcznie jest wystarczające. Wystarczy, że walnie formata i przeczysci go od środka z kurzu to pociągnie więcej jak 200 osób xD

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Przestańcie się nabijać z chłopaka, bo i on będzie się wieszał jak ten dedyk xD

Report

No co wy ... 50 zł miesięcznie jest wystarczające. Wystarczy, że walnie formata i przeczysci go od środka z kurzu to pociągnie więcej jak 200 osób xD

Eh... szkoda mi was proszę o zamknięcie tematu ponieważ mam już sponsora przepraszam za dobule post możecie dać warna jak coś ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...