Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] WorldEdit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od dzisiaj około godzinę temu wyskakuje mi w konsoli tako o to informacja: [WARNING] [WorldEdit] No compatible nms block class found. Gdy zrobie reload lub restart serwera wyskakuje też to Server permissions file permissions.yml is empty, ignoring it
[World Edita mam najnowszego] + [Nie działa mi przez to otherdrops]

600 postów | Codziennie krytykuje jeden serwer | Zawsze staram się pomóc | Masz problem? Pisz!

Opublikowano

Gdy zreloadujesz serwer pisze ci ze twoje permissions sa puste? Czyli nie zrobiles pliku permissions.ymL?

Pomoglem??? Daj Like:)

Niedlugo Tworze Serwer:)

Opublikowano

Gdy zreloadujesz serwer pisze ci ze twoje permissions sa puste? Czyli nie zrobiles pliku permissions.ymL?

Zrobiłem permission.yml ;)

600 postów | Codziennie krytykuje jeden serwer | Zawsze staram się pomóc | Masz problem? Pisz!

Opublikowano

Z permission mam wszystko ok... omg

Opublikowano

Przed chwilą zobaczyłem z world editem że to jest normalne, a permissionEx normalnie mi działa i juz nie ma takiego komunikatu. Nie wiem co się stało ale dzięki za pomoc

Opublikowano

Nie chciał dać permissions bo bał się że mu ukradniecie ^^

Tak masz racje bałem się dać. Bo by od razu ukradli .

Opublikowano

Server permissions file permissions.yml is empty, ignoring it

To kumunikat BUKKITA.. Jeśli masz plugin od Permissions to bukkit ignoruje swoje wgrane permissions dlatego jest taki napis...
Panowie wyżej gówno się znają

sygnaturka2.png

Opublikowano

Server permissions file permissions.yml is empty, ignoring it

To kumunikat BUKKITA.. Jeśli masz plugin od Permissions to bukkit ignoruje swoje wgrane permissions dlatego jest taki napis...

Panowie wyżej gówno się znają

Ech... ty tez nie lepszy, ale lepsze to niz te debile wyzej.

PermissionsEX nie odpowiada Ci na 100% i ignoruje masz zły zapis bez formatu UNIX i nie odczytuje Ci.

Jakim, cudem ktos kto sie nie zna na mc/bukkcie moze miec moda... mpc forum szczegole z mc zlazlo na psy...

A bukkitowy pliczek permissions.yml jest to tworzenia wlasnych uproszczonych permissions. Mozesz np stworzyc sobie permissions

gracze.garcz

i dodac do niego wszystkie pexy ktory ma miec gracz i potem uzywac tylko tego 1 permissions w pluginie od permissions.

przyklad:

Gracze.Gracz:
# Czy permissions ma bys domyslnie dla wszystkich. Mozna ustawic:
# True - Dla wszystkich
# False - Dla nikogo (trzeba dodac w naszym "pexie")
# Op - Dla opow. (jak nie ma opa to tez treba oczywiscie dodac w pexie)
# not-op - Nie dla opow. (Nie jestem pewna jak to dokladnie dziala, moze daje wszystkim al nie dla opa czy cos [Niektore permissions moga tylko wkurzac opa a nie poamgac]:P)
       default: true
       children:
          essentials.chat.color: true
          essentials.chat.magic: true
          Inne.Permissions.Tutaj.*: true
          Ale.Tego.Pexa.Nie.Chce.Nawet.Jak.Jest.Wyzej: false
       description: Permissions dla graczy.
Gracze.Admin:
       default: false
       children:
# permissions '*' Zostanie nadane tylko jesli admin z tym permissions jest jednoczesnie opem! :P
          '*': op
          Inne.Permissions.Tutaj.*: true
          Ale.Tego.Pexa.Nie.Chce.Nawet.Jak.Jest.Wyzej: false
       description: Permissions dla Administracji.

Przestancie pisac jak sie gowno znacie na bukkcie... ech tylko debile posty nabijaja.

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...