Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy warto grać tylko Irelia ?

BOSSkimen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram Irelią doprowadziła mnie do platyny mam 266wygranych i 66 przegranych 5232/1962 k/d(29Pentakili :D) Mam dla niej 2 strony runów.

Gram irelia Top/Mid Nawej jak przegrywam gre to mam staty około 15/5. Jak ktoś bierze kontre na irelie to i tak nie daje rady jedynie shen z +200 arrmora jeszcze ucieknie. Ale główne pytanie to czy warto nią grać tylko ? 3 sezon prawie ciągle irelią gram.

post-361093-0-95512800-1378053634_thumb.jpg

Opublikowano

Powiem ci szczerze że ja np nie lubie grać ciągle tą samą postacią nudzi mi się i muszę grać różnymi :) Ale jak chcesz to graj

x

Opublikowano

Irelia to według mnie jeden z najlepszych champów. Niszczy większość toperów. Tak jak każdy champ po ogarnięciu niszczy.

Opublikowano

Skoro sam wiesz, że bardzo dobrze grasz tym champem, praktycznie zawsze wygrywasz i carrujesz mecze to po co przestawać grać chapem którego się ogarnęło do perfekcji.

Opublikowano

266/66 i platyna? Powinieneś być w challengerze. Graj dalej. Może cie wezmą do teamu na mistrzostwa świata.

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

Aż nie chce się wierzyć w te 29 pent czy win ratio, ale cóż... Jak tak dobrze Ci nią idzie, to po co zmieniać champa? Ja np. w 90% gier wygrywam linię na Nidalee, potem też fajnie działa, więc ją mainuję.

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

uwielbiam grać jako Irelia, ale nie cierpię grać przeciw niej.

wbijaj do challengera, polecam grać dalej.

dzięki za tapetę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...