Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zrobic Priv Serv Do Gier Www

wilson223

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo tak jak w temacie wie może ktoś jak zrobić priv serw do gier www np. do knightight, ogame, plemiona,

xD i takie tam....

jak ktoś wie proszę dać dokładny tut :) z góry dziex aha i czy to w ogóle możliwe jest zrobić priva nawet takiego dla kumpli nie żeby od razu zarabiać xD

Opublikowano

Cześć,mogę Cię zjeść?

1. Won z tym kolorem i czcionką.Nie masz oczu?

2. Robienie kopi czyichś gier to plagiat z tego co wiem.

3. Zrobienie "serwera" do takiej gry to duużo pracy.O ile grafikę i ogólnie design można łatwo skopiować,to skryptów i silnika Ci nikt nie da.Na pewno nie za darmo.

Podsumowując :

Jeśli masz zamiar dalej pisać w tym kolorze to ***********.

Bez wiedzy i dużej ilości czasu nie zrobisz ani własnej gry ani kopii żadnej innej.

Pozdrawiam

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

Zassaj sobie ugamele / vallheru i stawiaj gre. Dla Ciebie i znajomych starczy.

Nie bede Ci tutaj pisal jak to zrobic bo od tego sa inne fora.

Ew. napisz mi PW to Ci ktorys z tych silnikow zainstaluje w wolnej chwili.

Opublikowano

Dokladnie tak jak Kulfix powiedzial zainstaluj vallheru.Dobry silnik sam keidys mialem wyedytowalem z kumplami i powstala w miare fajna gra z graficznymi przedmiotami itd le troche trzeba popracowac noi i oczywiscie musisz miec TEAM bo sam wszystkiego nie zrobisz.

P.S A i jakis hosting w maire tani znajdz bez limitow bo na darmowach masz reklamy [nie na kazdym] i usuna ci gre bez mozliwosci zapisu danyh na dysk [chyba ze zrobisz tak ze bedizesz wpierw na kompie mial nowe rzeczy i dopiero wgrywal]

A i rzycze ci powodzenia.

-

Opublikowano

Dzięki, dzięki wasze porady na pewno mi się przydadzą :) team mam z kumplami paroma będę robił... Gierka niedługo ruszy w świat xD pozdro

Opublikowano

Nom ja tez moge wam potestowac.Ale silnik dobry wybierzcie.A i napisz jaki silnik bierzesz do obrobki.Jak chcesz plemiona polecam ci Devane a z forum devany mozna fajne skiny sciagnac jak na poczatek zeby "wioska" dobrze wygladala :] Chcesz oGame wybierz silnik XNova.Chcesz gre typu KnighFight, BiteFight, Gladiatus. Bierzesz Vallheru [ale zebyz robic cos a'la gladiatus musisz miec dobrego grafika zeby zrobil ci itemki no i layout ktory bedize na karcie postaci pokazywal te itemki oraz puste pola :]

Ale jak cos to bede tester :]

-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...