Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Pliki RyKoX v2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was serdecznie mam do was aż trzy pytania odrazu mówię że każdy sie od siebie różni działem xD ok o co mi chodzi

• 1.Wgralem przez przypadek starego questa w którym sie klika na npc handlare różnosci i sie ma kilka npc ale ze to stary quest i inne id npc i co zrobić by usunać tego questa
  • 2.http://www.youtube.com/watch?v=RxuLL2Q23bI tutaj jest filmik jak on zabija te moby w m2 to dostaje kase a ja nic nie dostaje tylko expa i drop itemków wziołem empire drop i all ustawiłem na 200% bo tyle mam max a on ma 1000% jak sie nie myle moze to przez to nie wiem
  • 3.tak samo w tym filmiku http://www.youtube.com/watch?v=RxuLL2Q23bI ma podświetlonych handlarzy i to normalnie wyjeb...anie wyglada da sie tak zrobić czy to trzeba jakieś pliki pobrać

Za pomoc sypie like it :P

Opublikowano

daj linki w code, 3h

xD zbytnio nie wiem jak to zrobić trochre nowy jestem ale wpisz w yt

[NerviL]Nasz prywatny server hamachi Odcinek#1

edit: jakby co to nie jest reklama tylko ze ten pan ma te rzeczy na swoim serwie dlateg pytam sie jak takie cuś zrobić

edit2: chyba juz wiem co to ten code xD

Opublikowano

1. Usuń folder 9003 w folderze object.

2. Na plikach rykoxa są zbugowane yangi albo wyłączone (nie wiem jak to włączyć) Jedyna opcja, to drop sztabek.

3. Nie wiem, zapewne musisz się pobawić w edycje mapy i dodać te podświetlenia w miejsca handlarzy.

[√] 50 postów
[√] 100 postów
[√] 250 postów

[√] 500 postów

[x] 800 postów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...