Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Jarvan IV

DJProTeXT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem sobie ostatnio J4 ale nie wiem zabardzo jaki jest na niego build (jungle).

Kupiłem tam hydre duch starszego jaszczura omen randuina i tabi.

Ale dokładnie to jestem w kropce i nie wiem co składać.

Nie piszcze angielskich nazw przedmiotów bo mam na takie wyjebane....

Normalnie i po polsku. Z Tym buildem chodzi mi oto żeby być zajebistym tankiem ale i mieć to dmg. By wyjść z tego nooobskiego brązu.

Opublikowano

Duch pradawnego golema + Buty Ruchliwości + Naszyjnik Żelaznych Solari + Omen Randuina + Lodowe Serce/Oblicze Ducha + Słoneczna Peleryna/Paszcza Malmortiusa

//// 2 ostatnie itemy wybieramy sytuacyjnie: podałem na 2 ostatnie sloty po jednym przykładzie itemu pod Armor i jednym itemie pod Magic Resist - wybieramy to, czego potrzebujemy przeciwko opponentom. Jeśli brakuje nam dmg można gdzieś dodać Hydrę albo Ostatni Szept, jednak generalnie wolę go pod full-tank'a. ////

Opublikowano

A co sądzicie o tabi/merce zamiast ruchliwości bo wsumie one dadzą tyle że na ganki nie trzeba będzie długo czekać ale zaś tej obrony nie będzie.

Opublikowano

Ja ewentualnie składam merkury jak mają hard cc, kassadin, fiddle itp.

W innym przypadku, gdy ich team jest ad>ap to dalej mobility

Opublikowano

Duch pradawnego golema + Buty Ruchliwości + Naszyjnik Żelaznych Solari + Omen Randuina + Lodowe Serce/Oblicze Ducha + Słoneczna Peleryna/Paszcza Malmortiusa

//// 2 ostatnie itemy wybieramy sytuacyjnie: podałem na 2 ostatnie sloty po jednym przykładzie itemu pod Armor i jednym itemie pod Magic Resist - wybieramy to, czego potrzebujemy przeciwko opponentom. Jeśli brakuje nam dmg można gdzieś dodać Hydrę albo Ostatni Szept, jednak generalnie wolę go pod full-tank'a. ////

Zamiast omena jebnac sloneczna, potem paszcze malmortiusa i dopiero omen, ale ogolem build dobry.

sstwc.jpg

Opublikowano

A co sądzicie o tabi/merce zamiast ruchliwości bo wsumie one dadzą tyle że na ganki nie trzeba będzie długo czekać ale zaś tej obrony nie będzie.

Ostatecznie mogą być te tabi/merce, jednak imo lepsze są mobilitki, bo w gankach dają dobrą przewagę w ms (5 sec bez walki to nieznaczny mankament), a przede wszystkim J4 jest zajebistym inicjatorem, więc taki bonus ms bardziej się przyda w inicjacji walk niż te bonusy z merc/tabi. Do tego z merców marnuje się tenacity, bo posiada go już Duch Golema.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...