Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zagracie na tym serverze?  

11 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagracie na tym serverze?

• Tak, zagram ! Zapowiada si? ?wietnie...
    • Nie.
    • Jeszcze nie wiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Screeny ze spawnu:

Screenyioqk.png

ro8a.png
1ipi.png
mksc.png
0f65.png
mo0p.png
1sxf.png
dan0.png
t7e.png
7a6x.png
0u09.png
m4hh.png
qpab.png
og4u.png
hknz.png

(PS: Mapa była robiona od bardzo dawna lecz dopiero teraz wznowiłem działania)

Witam was bardzo serdecznie! Chciałbym was się spytać czy zagralibyście na moim tym o to serverze:
Na serverze by były na początku 2 gildie (Ludzie i Orkowie), gdy zaczynasz grę to żeby dołączyć do jednej z nich musisz mieć 5000zł.
Kasę zbieramy zabijając innych ludzi, albo moby (potwory i zwierzęta) możemy też sprzedawać itemy w sklepie, np drewno.
A gdy już dołączymy do jednej z gildii to gra się całkowicie zmienia. Możemy specjalną komendą przejść do zamku naszej gildii i porozmawiać z innymi graczami, zwiedzić zamek, zagrać w survival games, ale co najważniejsze to postarać się zrobić najlepsze eq na serverze ( drop ze stone, stop xrayom!)
Co 3 dni odbywało by się wielkie starcie 2 gildii na specjalnej arenie.
Pojedynki 1vs1...
Nie ma litości - gdy stracisz eq podczas starcia, nikt Ci go nie odda!
Kto wygra dostanie dużą nagrodę w postaci kasiorki.
Gdy już będziecie mieć przykładowo 50tyś to będziecie mogli założyć własną gildie i podbijać innych! A nawet Orków i Assasynów...
SERWER HARDCORE + GILDIE + MCMMO
WHITE LISTA - ON
PREMIUM - OFF (no premium)
HAMACHI - ON (na początku, z powodu braku kasiory jak wam się spodoba to będzie dedyk.)
MOBY - ON
NETHER - ON
DZIECI NEO - OFF
PVP - ON!
PS: Praca nad mapą idzie pełną parą (bardzoo ale to bardzoo mnie zmotywowaliście do dalszej pracy) być może będzie to jedna z lepszych mapek jakie kiedykolwiek powstały na servery!

Opublikowano

Według mnie serwer zapowiada się ciekawie, jeżeli wykonanie było by naprawdę dobre, z chęcią zawitam.

Serdecznie dziękuje za pozytywny komentarz. Takie rzeczy bardzo motywują do dalszej pracy !

Opublikowano

Zagrałbym gdyby nie McMMo ten plugin ma dosyć sporo bugów, np. to że jak na serwerze jest drop surowców ze stone, to przy większym lvl'u "mining" surowce wypadają normalnie z rud, a co za tym idzie? Więcej bugerów / cheaterów.

e78af1e09121015a74fd8f502d1985b2.jpg

Nie rozumiem, mogłem urodzić się w Śródziemiu, Rivii, Skyrim. Mogłem dostać list z hogwartu, a jestem sobie w jakiejś tam Polsce, w której nawet nie mogę nikogo porządnie pieprznąć fireballem.

Opublikowano

Zagrałbym gdyby nie McMMo ten plugin ma dosyć sporo bugów, np. to że jak na serwerze jest drop surowców ze stone, to przy większym lvl'u "mining" surowce wypadają normalnie z rud, a co za tym idzie? Więcej bugerów / cheaterów.

hmm... skoro tak, to mcmmo - bye bye

Opublikowano

ZAGRAM! :D
Lubię takie serwery, już chciałem wyłączyć temat, ale zobaczyłem że usuniesz McMmo i zagram z chęcią :)

Opublikowano

Na reklamę, nie ten dzial :-). A skoro PUBLiKUJESZ serwer to po co White-List ??? :-) jedyny plus serwa jaki dostrzega, to to, ze Noether ON :-)

To nie reklama, to pytanie czy bedą chętni do zagrania na tym serverze i dopiero wtedy reklama w dziale " publikacje serwerów" .

Opublikowano

To nie reklama, to pytanie czy bedą chętni do zagrania na tym serverze i dopiero wtedy reklama w dziale " publikacje serwerów" .

W sumie, to masz racje :-) jak juz wyżej napisalem, serwer zapowiada się ciekawie, z pewnością wejde :-). :-). :-) jakby co to mam swój serwer, nie wiem czy mogę tu podać IP, dlatego dodaj mnie na skype ( o ile masz ). ----- szymek.woz , dlaczego nasze serwy mialyby nie wspolpracowac, a ja życzę powodzenia :-). :-). :-).

Opublikowano

Nie podoba mi się to "Asasyni vs Orkowie" jaki to ma sens? To już lepiej byłoby dać "Żołnierze vs Orkowie" lub po prostu "Ludzie vs Orkowie" Asasyni tu zupełnie nie pasują, chyba że zrobisz np "Asasyni vs Templariusze"

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Nie podoba mi się to "Asasyni vs Orkowie" jaki to ma sens? To już lepiej byłoby dać "Żołnierze vs Orkowie" lub po prostu "Ludzie vs Orkowie" Asasyni tu zupełnie nie pasują, chyba że zrobisz np "Asasyni vs Templariusze"

Zmienione na ludzie vs orkowie : )

Opublikowano

Zapraszam do oglądania screenów z mapy.

@edit

możliwe że server powstanie jako no-hamachi! Tylko potrzebuje jednego testera zeby sprawdzic czy dziala :D

jest ktoś chętny?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...