Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakiego forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym was się zapytać jakiego waszym zdaniem forum brakuje o jakiej tematyce tylko nie podawajcie propozycji tematyki takiej jak tutaj jest na forum ponieważ dużo jest tego typu forum ;)

Opublikowano

Ja bym chętnie po pisał na forum związanym z zombie. Od technik surwiwalu po gry i filmy o tej tematyce.

Zombie ?? co masz dokładnie na myśli ;)Jeżeli chciałbyś mi pomóc z tym forum napisz na GG:8661483 lub na pw

Opublikowano

Ewidentnie brakuje dobrego forum webMastera ew. z gotowymi pracami itp itd :)

P.S. Jakiego skryptu bedziesz uzywal ?

gra.png

Opublikowano

Ewidentnie brakuje dobrego forum webMastera ew. z gotowymi pracami itp itd :)

P.S. Jakiego skryptu bedziesz uzywal ?

To zależy jedni mówią że mybb do kitu inni że dobry i sam już nie wiem może ty jakoś doradzisz i chciałbyś pomóc przy forum??

Opublikowano

No mam licencje na IPB ale czasu nie mam na to.

Juz mnie nie interesują tegp typu rzeczy ale jak bys zrobil forum dla webMssterow to bede czestym uzytkownikiem :)

gra.png

Opublikowano

To zależy jedni mówią że mybb do kitu inni że dobry i sam już nie wiem może ty jakoś doradzisz i chciałbyś pomóc przy forum??

MyBB jest dobrym skryptem do edytowania. Może ma trochę dziwne ACP, ale tak czy siak polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...