Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheat Engine (Objaśnienie)

wilk92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z pewną instrukcją do CE, ponieważ jest ona w języku włoskim...

Oto link : http://www.megaupload.com/?d=C30CS7L6

Jedyne co udało mi się zrobić jak do tej pory to SH.

Bardzo bym prosił o przetłumaczenie tej instrukcji lub ewentualnie wyjaśnienie na priv jak zmieniać np. wartość ataku itp.

Z góry dziękuję.

Opublikowano

Pójdą na wojnę i skończy się gra na one hit, bo gameforge zrobi znowu jakąś łatkę i ci co tylko by chodzili na Narwish nie będą mieli z czym tam chodzić. Takie jest moje zdanie, że te dzieci NEO niepowinny mieć jakiej kolwiek możliwości grania na heatah, albo na twoim haku Special11 gdy wyjdzie, bo to będzie kilku dniowe granie na nim. Tak jak z poprzednimi wersjami legolasa. Teraz gdy trzeba zapłacić za niego można go używać o wiele dłużej. Nie to że jestem za tym aby był płatny GameHook by Special11, ale żeby było coś zrobione w stylu elitecheaters, aby hack działał musi być aktywowany klucz który dostaje się chyba po zakupie vip'a czy coś w tym stylu. Ale to jest tylko moje skromne zdanie.

Opublikowano

No zgadzam się w 100% z Tobą eciepecie... Na razie oprócz wojen ( bo są tam okropne lagi) można spokojnie pobawić się w Ardir, ale jak wszyscy będą umieli to włączyć to już będzie całkiem przerąbane... Więc zgadzam się aby GameHook by Special 11 nie był dostępny za darmo dla wszystkich, kropka.

Opublikowano

Wiecie co, pomyśle nad tym może i będzie na jakiś klucz albo coś narazie nie mam pojęcia, w zasadzie do większości gier hacki są ogólnodostępne ale widzieliśmy co się działo jak był darmowy legolhack

K@mel a do czego ci potrzebne to? ;>

Opublikowano

Są ludzie którzy będą wykorzystywali hacka po "cichu" tzn. tylko aby zarobić goldy itp. ale są takie dzieci które grają i nie tylko w 4story ale i inne gry tylko po to aby uprzykrzyć granie reszcie graczy. Ale teraz nachodzi pytanie czy jak była by wersja GameHook by Special11 płatna przypuśćmy 10zł przez sms'a, bez żadnego zabezpieczenia takiego jak jest np w vip'e legolasa. To taki 1 neo kid wydał by kase na na tego hacka i uplaudował go na jakimś serwerze, to potem było by tych neo kid'ów multum. I ci co mieli by wysłać te 10zł, a grali by po "cichu", zastanowili by się nad wysyłaniem tych pieniędzy bo i tak trochę na nim by pograli zanim Game Forge wypuściło znów jakąś łatkę. Moim zdaniem każdy GameHook powinien mieć to coś co vip legolasa, ale dostępny tylko dla nielicznych. Ale to jest tylko moje skromne zdanie.

Opublikowano

Hmm no przydałoby się takie coś, żeby tylko ta osoba która zapłaci mogła pobrać ten program i żeby nie mogła go dalej rozpowszechniać bo to by była masakra... Ale zrobisz jak będziesz uważał ;]

Opublikowano

Hmm no przydałoby się takie coś, żeby tylko ta osoba która zapłaci mogła pobrać ten program i żeby nie mogła go dalej rozpowszechniać bo to by była masakra... Ale zrobisz jak będziesz uważał ;]

Sam chciałeś żeby ktoś ci wytłumaczył bo nie umiałeś włączyć a teraz cwaniakujesz żeby nie było za darmo chociaż sam to dostałeś za darmo

@Special11

Na pewno nie po to żeby chodzić na wojne. CHce nabić pare goldów i później kupić itemy na inne konto.

Opublikowano

@K@mel my nie rozmawiamy o tym pliku co wilk92 chciał aby mu ktoś przetłumaczył, a ogólnie o heatah by nie grali na nich dzieci przez które znów GF zrobi jakieś zabezpieczenie typu "antyhack".

Opublikowano

Szczerze mówiąc potrafię obejść zabezpieczenie i znaleźć adres na spedhacha, ale reszta co tam jest mi nie wychodzi. Niby zmieniam value onshot'a na 99999 ale i tak bije hity normalne, niewidzialność też nic znajduje kilkanaście adresów zaczynających się 5cyframi expa ale niema potem tego co się powinno zmienić chwile po respie. Moim zdaniem polska wersja ma inne adresy od włoskiej czy globalnej wersji. Jeżeli się mylę niech ktoś mnie poprawi. A i jeszcze takie pytanie do posiadaczy vip'a legolasa czy im dziala na polskiej wersji?

Opublikowano

Na każdej wersji adresy niczym się nie różnią i wskaźniki na te adresy są takie same ale zabezpieczenia ze strony gameforge utrudniają ich odnalezienie, a adresy dynamiczne mają podobne końcówki które są zależne od lokacji procesu w pamięci, więc dlatego vip hack działa i na ruskiej i na polskiej wersji. Zależne jest tylko to jaki masz system, bo w XP rejestry są gdzie indziej ulokowane w pamięci jak w vista i win7.

Opublikowano

zrobilem dzis tylko oneshoot i no miss, a mysle jakby tu invisible hacka zrobic tez by sie przydal

reklama w sygnie RMCF1902

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...