Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

S 27 ?

123trools123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gameforge oficjalnie potwierdziło, że serwery w Polsce będą łączone, ale
nie znają jeszcze daty. Więc nowy serwer na
pewno nie powstanie.

Opublikowano

Dzisiaj ktoś założył temat z podobnym pytaniem. W najbliższym czasie na 100% nie będzie nowego serwera bo gameforge będzie łączyło serwery.

Opublikowano

Jakby stworzyli s27 to to byłoby dla nich gwoździem do trumny. Skoro na s1/s2/s3 i s26 są w miarę gracze a reszta serwerów świeci pustkami byłby sens tworzenia s27? Jak dla mnie, to byłaby oznaka całkowitej upadłości GF'u.

Opublikowano

Nie mają kasy tak czy siak na utrzymanie aktualnych serwerów gdzie jest mało graczy a co dopiero na kolejne... Gdy połączą aktualne na pewno będę wtedy dodać nowe

Opublikowano

Wydaje mi się, że pierw będą musieli zakończyć pierwszy projekt jakim jest łączenie serwerów.

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano

Nie będzie s27 - potwierdzone info z forum

ponieważ jest za dużo serwerów na których prawie nikt nie gra, i skupiają się, na rozkręceniu starszych serwerów

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Nie masz co czekać na nowy serwer. Połączą serwery, daty nie znamy - jednak to jest potwierdzone na sto procent, zobacz sobie oficjalne fora Metina, a się wszystkiego dowiesz. Aktualnie na serwerach wieje pustkami (oprócz S26, bo tam są nadal tłumy), więc zrobienie kolejnego, nowego serwera będzie głupim pomysłem, chociaż czego my tam po GF możemy się spodziewać ;)

Opublikowano

Czuje ze jak polacza serwery to znow beda tworzyc nowe. GF musi zarabiac a nic tak nie pomaga jak nowy serwer, tak wiec wg mnie wyjdzie nowy serwer ale dopiero jakis czas po laczeniu. Ale to dopiero daleka przyszlosc.

Opublikowano

Po łączeniu będzie pełno ludzi ale znów wróci do normy i będą pustki.

Taki już jest PL, GF nie potrafi prowadzić serwerów Metin2.

Jeżeli ich serwery były takie jak przykładowo od TEC INTERACTIVE to wszędzie byłby FULLe jak kiedyś.

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

Jak już wyżej napisano serwery będą łączone. Data jest nie znana i nie wiem nawet jak oni mają to zamiar zrobić. Serwerów myślę będzie 4 razy mniej i jakby już była tam jakakolwiek stabilizacja wtedy może, może by dodali nowy serwer.

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Nie ma co czekać. Łączenie serwerów to tylko nas aktualnie czeka.

Jesteśmy w kolejce za Hiszpanią więc jeszcze musimy być cierpliwi.

Moim zdaniem,jeżeli twórcy chcą zarobić czyt. zachęcić,bo to w tej branży synonim :p

Powinni wydać nowy serwer różniący się od łączonych i oby był to hard.

Opublikowano

Po łączeniu będzie pełno ludzi ale znów wróci do normy i będą pustki.

Taki już jest PL, GF nie potrafi prowadzić serwerów Metin2.

Jeżeli ich serwery były takie jak przykładowo od TEC INTERACTIVE to wszędzie byłby FULLe jak kiedyś.

TEC INTERACTIVE samo w sobie prowadzi serwery dobre ,ale ludzi też wiele nie gra. Bierzmy pod uwagę METIN2.SG. Serwer świetny ,praktycznie całym IS'em można handlować w grze. Jaki jest problem pustek serwerów globalnych w Polsce? Otóż Privy. To wszystko zabrało wiele ludzi z Globali- do tego hacki ,boty ,yangi i cała niezliczona reszta. Brakuje mi tego ,ale PL sprzed 7/8 lat już nie wróci :(

hersygna.png
Opublikowano

Miały się wypowiedzi nie powielać, a się powielają :D

New Serwera nie będzie z tego względu, że będzie łączenie starych.

+ Na Globalnych serwerach czeka nas jakaś nowość jeszcze w roku 2013 :)

TRyf.png

By Rudy Zbysiu[Arisa]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...