Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ilość graczy na serwerach?

revenge94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzięki wybrałem Apex EU :) Rok temu grałem na Chicane EU bo koledzy tam siedzieli, ale oni juz nie graja, a ja zaczynam od nowa przygodę z nfs world. Mam nadzieje ze spotkam wielu Polaków na Apex ;) Pozdrawiam

Opublikowano

należy też brać pod uwagę to iż więcej graczy na serwerze = więcej cziterów :-)

Nie zawsze ;p

Cheaterów jest teraz zdecydowanie mniej. Speedhack/autofinish jest wykrywalny i niemalże po chwili od użycia dana osoba zostaje rozłączona z serwerem.

Autor pyta gdzie gra więcej osób i więcej polaków.

Może on sam również będzie używał cheatów :)

@topic

Apex- EU

Tam gra najwięcej graczy, również polaków

I oczywiście tam znajduje się nasz MPC RT :D

HB5fLf7.png

Opublikowano

no mam juz 5 lvl :P narazie sie ucze, a widzialem w podaniach ze trzeba przejsc jakies wyscigi wiec raczej to wypada. Poki co przejechalem chyba 4 wyscigi multiplayer i 4 wygrane, oby tak dalej..

Edit: Mam 5,9k Boostow nie wiem jaki samochod kupic, zaznaczam ze 20 bede miał do tego okolo 10k boostow, bo maly przelewik zrobie.,.

Opublikowano

no mam juz 5 lvl :P narazie sie ucze, a widzialem w podaniach ze trzeba przejsc jakies wyscigi wiec raczej to wypada. Poki co przejechalem chyba 4 wyscigi multiplayer i 4 wygrane, oby tak dalej..

Edit: Mam 5,9k Boostow nie wiem jaki samochod kupic, zaznaczam ze 20 bede miał do tego okolo 10k boostow, bo maly przelewik zrobie.,.

Na Twoim miejscu poczekałbym do jakiejś wyprzdaży.

Aktualnie nie ma nic ciekawego na przecenach.

HB5fLf7.png

Opublikowano

a w jaki samochod celować jakiś bardzo dobry do sprintow i wyscigow... jakies lambo ? Tzn jak bedzie jakis na wyprzedazy to najlepiej dla mnie jaki bylby?

Opublikowano

a w jaki samochod celować jakiś bardzo dobry do sprintow i wyscigow... jakies lambo ? Tzn jak bedzie jakis na wyprzedazy to najlepiej dla mnie jaki bylby?

Do klasy A za SB najlepsze są Pagani Zonda F, Porsche 911 GT2 (997) i Nissan NISMO.

Zondę można kupić tylko podczas wyprzedaży, NISMO dość często jest przeceniane i wtedy można je kupić za ok. 3k SB, Porsche już trochę rzadziej.

Z tych wozów najlepsza jest Zonda, ale trochę trzeba czekać, aż pojawi się w wyprzedaży.

Za IGC do klasy A zbieraj na Porsche 911 GT2 i Lamborghini Murcielago Roadster.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...