Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Lee Sin

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lee Sin jest dosyć wszechstronną postacią i może iść na wszystkie linie tylko nie adc. Ganki są bardzo dobre bo ma on dwie możliwości wbicia się, do przeciwnika jak i sojusznika, do tego może ładnie spowolnić przeciwnika. Szybko robi jungle i jest bardzo mobilny. Jest on także dobry jeden vs jeden bo jego skill W daje lifesteala za drugim użyciem co przydaje także się w jungli. Przydatny dla teamu bo ma energie i nie musi brać blue,do tego ulti który odpycha dosyć daleko przeciwnika zadając przyzwoity dmg. Sądzę ,że to dobry zakup.

Lol

Opublikowano

Sam grałem kiedyś Lee Sinem, gdy był w rotacji, to chciałem go przetestować, bo nie grałem nigdy.

Okazał się bardzo mocnym pickiem. Sam nie wiem, dlaczego nie mam go kupionego -.-

Jego jungla wygląda pięknie w troszkę późniejszym etapie --> 7-10 minuta.

Warto zawsze mieć ze sobą 2-4 wardy, bo można do nich doskakiwać.

Fajnie można tym trollować. Na przykład, gdy byłem na smoku.

Postawiłem warda pod siebie i za ścianę i co chwilkę było można tepać się.

Widzisz, że przyjdzie koleś to używasz Q+Q, ale trzeba uważać, żeby wsparcie nie przyszło.

Jednak do zwykłego escape do wystarczy postawić warda za ścianę, Q+Q i jesteśmy.

Lee szybko czyści junglę, ma doskok, tarczę - bardzo to pomaga w gankowaniu.

sygnavipek.jpg

Chętnie rozdaję Lajki za pomoc! A Ty?

Opublikowano

Jungle nie czyści zbyt szybko ale na w miarę wysokim stanie hp. Co do ganków - jedne z najlepszych w early gdzie jego dmg widać, później jest coraz gorzej chyba że budujesz się pod fulltanka z sighstone, wtedy nastawiamy się na utility.

+

Shield

Sustain

AS debuff

Doskok

Knock back

Mocne early i midgame

652601399840421198520.png

Opublikowano

Dzięki, poleciały lajki. A jak jest z jego HP/lvl? Sporo dostaje? Czyli jest tankowaty?

Srednio patrzac na wszystkie postacie. Robi sie go pod offtanka/tanka w jungli, a na lini pod dmg. Jungle czysci dosc szybko, dlatego z lv'em moze wyprzedzic enemy junglera. Postac dobra w early/mid game, w late moze gowno zrobic jak mamy zbyt malego dmg lub jestesmy malo tankowi.

sstwc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...