Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ravia - czy zaczynać grę?

Vicenzo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym zagrać na Ravi, tylko że nie wiem czy opłaca się zaczynać od nowa, czy poradzę sobie w zdobywaniu eq, zarabianiu itd. Pomożecie ? Z góry dziękuję.

Opublikowano

Ravia to typu Hard. Jeśli odpowiada Ci taki typ gry - to serwer ten jest bardzo dobry.

Początek gry to dropienie skrzynek w M1 - dzięki nim zarobisz.

Opublikowano

Witam, chciałbym zagrać na Ravi, tylko że nie wiem czy opłaca się zaczynać od nowa, czy poradzę sobie w zdobywaniu eq, zarabianiu itd. Pomożecie ? Z góry dziękuję.

Na twoim miejscu wybralbym concordie.Jest mlodsza co za tym idzie ceny sa nizsze.Na ravii ciezko dorobic sie na metinach,poniewaz tylko czarowane ostrze jest w cenie.Na concordii,ktora jest identyczna do ravii mozesz wybic sie jeszcze latwiej.

Opublikowano

Aby mieć wystarczy chcieć. Hardy charakteryzują się tym że aby coś osiągnąć trzeba ostro popracować.

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli nie bd Cię wkurzać to że musisz trochę popracować nad eq i wgl to ten serwer Ci polecam ; )

Popracować?

Boty przez tydzień w m1 24/7 i jest ustawiony do końca gry

Jeśli chcesz grać uczciwie to nie polecam bo tam więcej niż połowa graczy leci na botach

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Zapraszam na Concordie tak o powiem ale czy zagrasz to już zależy od ciebie ale myślę że nie rozczarujesz się po 1 zalogowaniu i będziesz grał do 99 jak większość graczy :)

Opublikowano

Zależy czy chcesz zainwestwoać w IS/Allegro. Z is/allegro będzie to dość prostsze (oczywiste), ale nie muszisz kupować tylko itemów dla siebie, na Ravii opłacalne jest ich sprzedawanie, teraz np. bonyna DM.

Jeśli bez tych dodatków na początku może być ciężko, ale jeśli popracujesz intensywniej jakiś czas będzie to widoczne. :)

Opublikowano

Powiem tak , ściagnąłem ravie 2 dni temu , pograłem kilka h ale jak zobaczyłem ile jest botów na serwerze to mi sie odechciało.

Botów pełno , ceny już wygórowane - gra o wiele mniej osób niż kiedyś.. No chyba że ładujesz w is to gra będzie spk

Opublikowano

Powiem Ci tak, server naprawde dobry administracja tak samo, ale jego minus to to że jest stary... i jezeli zaczniesz gre owszem dasz rade ale na topke nie licz..

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...