Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co losować za GP?

PomponikPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam zamiar losować coś z GP kapsuł, ale nie mam pojęcia co jest dobre a co słabe. Najlepiej żeby ta broń nadawała się też do MM. Z góry dzięki za pomoc.

iuub.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie oplaca sie losowac za gp.. wydalem z 300k na mp7 i nie wygralem :/

Teraz mam 340k gp (z rp kapsul uzbieralem) i raczej za to kupie jakies bronie za gp :] (jak mi sie uda zamatowac stalego neta i ogarne crossa na win8)

Opublikowano

Sprzedałem wszystko na moim koncie pod koniec wakacji i chciałem sobie wylosować xm8, ale niestety 50 paczek i nic nie dostałem. ODRADZAM LOSOWANIA CZEGOKOLWIEK ZA GP!

iuub.png

Opublikowano

Sprzedałem wszystko na moim koncie pod koniec wakacji i chciałem sobie wylosować xm8, ale niestety 50 paczek i nic nie dostałem. ODRADZAM LOSOWANIA CZEGOKOLWIEK ZA GP!

Niepotrzebnie sprzedawałeś bronie z twojego konta, bo to jest nieopłacalne. Kupujesz broń za 50K GP a sprzedajesz za 10.

A za GP opłaca się losować. Ja w CF NA mam już troche broni, więcej mi już nie jest potrzebne, a za GP które mi zostało kupuje sobie losy za GP.

Wylosowałem 3 bronie: Berette, AK-Camo, QBZ-Camo. Nazbierałem też 60 kuponów na Customa, z czego większość losów trafiłem w paczkach za GP.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

To prawda, że na NA opłaca się losować bo:

1. Z paczek możemy wygrać dodatkowe GP na dodatkowe paczki.

2. Paczki są tańsze.

3. Można je losować od niższej rangi.

I oczywiście jest ich duży wybór. Ja osobiście na NA zrobiłem sobie konto wbiłem na nim SGT i wylosowałem xm8-adv i byłem blisko do wygrania Anacondy Adv. Podsumowując NA i EU to moim zdaniem całkiem inna bajka. Gdyby nie to, że nie mogę odpalić downloadera już dawno śmigałbym z moją xm8 na NA :)

iuub.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...