Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kamermod jest wykrywalny i mam bana na all postaci

jestemboska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie uzywajcie kamermoda na kliencie z tym gameforgelive bo jest wykrywalny. Normalnie uzywam moda tylko po to aby metina wykryl i autopoty i tyle. Zadnego speed hacka nie uzywam. Dzisiaj dostalem bana na all konta. Nie ma sensu w to juz grac chyba jak juz to tylko bez hackow..

Opublikowano

Dostalem bana na wszystkie konta ktore byly logowane na modzie. Takze odradzam wam gre. Nie spodziewalem sie nawet tego bo kurde uzywalem moda z glowa ... Nie wiem co tu teraz robic woj 88 sura 78 sura 65 buff 75 z eq poszly sie je***

Opublikowano

Na przyszłość rada dla wszystkich:

Jeżeli macie pro postacie to nie używajcie KamerModa, ale jak już musicie to na innym komputerze lub internecie, pamiętając żeby konta nie były w żaden sposób ze sobą powiązane.

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano

Hacki kazde jakie uzywasz w grze cos maja

Keyglogery

Wykrywacze

Itd

ludzie ktozy robia hacki chca wyciagnac nasze ip lub hasla do kont wiec na przyszlosc kazde skradzione konto/zbanowane jest powodem uzywania hacka nawet tego glopiego autopota

Opublikowano

KamerMod jest zaufany, nie wgrywa keylogerrów.

Lepiej do czegoś dojść długo ale uczciwie (bez hacków) i mieć pewność, że nie dostanie się bana

czy może szybko i na hackach martwiąc się o blokade konta?

Każdy kto wgrywa sobie kamera lub jakikolwiek inny hack musi zadać sobie to pytanie.

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano

Dla mnie to nie nowość,dostałem bana na ok 30 kont,o 30 lvlu(Konta były do FB),z tym,że ja się nie przejmuje,bo moja główna postać na modzie już nie gra i to od dawna. Tak kamer mod jest wykrywalny i to bardzo,bany na Te FB leciały codzień lub co drugi max :). Nałowiłem z 500 małży,ale znudziło mi się,nie ma co grac na Kamerze bo Blokady systemowe lecą,że hoho. A jeśli ktoś ma dość dobre konto to radze kupić zielone potki i pelerynki,bo za Kamera lecą bany... Aha i chciałbym dodać,że blokowanie jakiegoś HS nic nie daje,wiem bo wszystkiego próbowałem,od "Locka" do blokowania przez zapory itp...Logi z których wiedzą,że mamy haxy lecą przez Clienta,a bez niego nie uruchomimy Metina. Tak samo logowanie się raz na modzie raz na normalnym nic nie daje :). A co do powiązań,to normalnie odbierałem małże od FB moich swoim głownym,z tym,że zalogowanym przez czystego clienta :). Dodam do tego,że po wprowadzeniu Gameforge Life,są spore problemy lub wręcz nie da się odpalić Kamera,po pasku HackShield wyskakuje "Start Service Error 404" A jeśli nawet się włączy metin na Kamerze przez Gameforge to loga co ok 1-2 min. Co prawda czasem sie uda uruchumić,tak żeby nie logało i śmigało bez kłopotów,ale trzeba się pomęczyć... A i proszę nie wmawiac ludziom, że KamerMod jest darmowy,bo Kamer,za każde pobranie ma pieniążki,do tego co jakiś czas uptade=kolejne pobrania. Pozatym za Korzystanie z kamera płacimy też Banami,na nasze konta za Logi. Dodam,do tego też że korzystałem z Kamera swoją głowną postacią cały czerwiec i nic się nie stało(później zaprzestałem). Możliwe,że wprowadzili coś o czym nie wiemy,lub to efekt Gameforge Life. Aha no i jeszcze jedno,granie na Kamerze na starym cliencie nie jest możliwe,bo też próbowałem, woła instalacji Gameforge Life( Tak jak np: Hack Shielda po ściągnięciu świeżego metka :) ).

Trochę się rozpisałem,ale możliwe że dostarcze w ten sposób komuś szukanych info :)

00899915336540443043.png

Opublikowano

Szczerze mówiąc mam clienta chyba bez Gameforge Live, mam 2x postać 75+ na Solarze na których gram na Kamerze od samego początku :D Nic mnie nie loga, bana jeszcze żadnego nie miałem :)

Opublikowano

Dziwne w sumie,ale nie twierdze,że wszyscy na kamerze dostają Bloakdy za logi od razu,nie ma tak,że wszyscy dostają od razu ;p. Jak wyżej wymieniłem,na swojej głownej grałem też ok 1,5 mieś. Sądze,że to kwestia farta :). No chyba,że analizowane sa logi np: kont tylko nowych np mających mniej niż miesiąc,lub coś takiego :P. Aha i zapomniałem dodać,że pierwsze 4 FB łowiły grubo podan miesiąc :P. Może po pierwszych Blokadach systemowych z danego IP analizują każde konto z tego IP,może dlatego tak mi bany leciały,no nie wiem :)

00899915336540443043.png

Opublikowano

a tak naprawdę to że pobierasz kamera to jest twoja decyzja i wiesz jakie są konsekwencje to po co teraz jakieś żale ? hmm ktoś cb zobaczył na kamerze sprawdzili i tyle a jak już grałeś na kamerze all postaciami to wiadomo ze nie dostaniesz bana tylko na jedno konto ..

Opublikowano

Nikt was zgłaszać nie musi nawet,logi wysyłają się przy kazdym odpaleni metka i zmienne IP nie wiele daje,bo IP komputera pozostaje takie same :)

00899915336540443043.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...