Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Konfiguracja CabalRaider

Slitasny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam:D Mam male pytanko... Moglby ktos podac sprawdzona i odpowiednia konfiguracje Cabal Raidera? Bo jak tylko go wlacze, odpale to w ciagu kilki s wywala mnie z wykryciem cheata:p Bylbym wdzieczny za info, albo jakis inny pomysl na rozwiazanie problemu^^

Pozdrawiam:p

mm7l.png

Opublikowano

Najlepiej jak sam znajdziesz te ustawienia... Bo to, że Ci podam moje, które u mnie działają nie koniecznie będą działać u Ciebie...

Pozatym ustawiania są zależne od postaci, której chcesz używać, czy chcesz używać AoE ? Jeżeli chodzi o skille to tylko COMP/TRANS(przy AoE).

Używam CR od 9 miesięcy i zanim znalazłem poprawne ustawienia ( co zajeło mi około 2 tygodni ) , dostałem bany na 7 kont :)

Mogę ewentualnie spróbować pomóc ale na priv, ponieważ nie jestem zwolennikiem udostępniania opcji CR każdemu z tego powodu , że jak każdy umiał by ustawić CR to same boty by po grze latały...

65un.jpg

Pomogłem!? Kliknij Lubię to! :D

Opublikowano

Najłatwiej i najbezpieczniej jest ustawić macro na myszkę lub klawiaturę, nie wykryje Ci za żadne skarby za cheata - jedynie za najzwyklejsze oprogramowanie do myszy/klawiatury. też zależy kto jaki ma sprzęt, bo wiem, że większość logitechów mają funkcję tworzenia macro. moja klawiatura - g15 ma, a mysz g5 jakimś cudem nie ma x.x

Jeśli nie wiesz co to macro poczytaj więcej w google, lub popytaj doświadczonych graczy w grze o to ;)

@EDIT

oczywiście da się tam ustawić normalnie jak w cheacie, że ma bić, leczyć się, podnosić itemki i bla bla bla. oczywiście nie wymagajmy cudów - za pewne w porównaniu do tego całego raidera to będzie pikuś pod względem możliwości, no ale :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...