Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Odzyskanie itemów i co jest lepsze.

BlackInferno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stworzyłem sobie żeton klasy dla pyro, dałem 3 bronie, w tym Pistolet Sygnałowy. Czy mógłbym go jakoś odzyskać?

I co jest lepsze? Dupalacz czy Flogistynator? Pistolet Sygnałowy, Człekoroztapiacz, czy Detonator?

Skąd mam wziąć Tęczomiot?

AxeePL.png

Opublikowano

I co jest lepsze? Dupalacz czy Flogistynator? Pistolet Sygnałowy, Człekoroztapiacz, czy Detonator?

Jak chcesz czegoś nauczyć się pyrą i nie być typowym noobem na serwerze to Odtłuszczacz + poskramiacz płomieni + shotgun - ze średniej odległości fragujesz shotgunem, a jak ktoś się zbliży to podpalasz (PODPALASZ NIE SPALASZ) odtłuszczaczem i dobijasz toporkiem na kryty (w 90% po ciosie z toporka masz już killa). Staraj się ogarniać airblasta (PPM) by odbijać wszystko co lata na planszy i gasić sojuszników oraz odpychaj medyka podczas ubera od leczącego (tylko ostrożnie jak cię nie widzą). Tyle o pyrze - jeśli masz zamiar biegać z dupolaczem lub flugiem jak 90% noob pyrów trzymając cały czas M1 + W to sobie odpuść tą postać bo tylko niszczysz grę... (coś wiem po prawie 700h w TFie)

Opublikowano

Stworzyłem sobie żeton klasy dla pyro, dałem 3 bronie, w tym Pistolet Sygnałowy. Czy mógłbym go jakoś odzyskać?

Nie da się go odzyskać.

0eab14ddf550.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...