Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozpoczecie roku

Lord Kruk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic, żadnych konsekwencji ale po prostu nie wypada nie iść na rozpoczęcie ;)

Rekrut
Opublikowano

Konsekwencji raczej żadnych nie będziesz ponosił ... , rozpoczęcie to jedynie przekazanie przez nauczyciela planu lekcji oraz pokazania sali , w której będziesz miał lekcję wychowaczą ...

Nawet jak nie pójdziesz to może nie zauważą jak Cie nie będzie.

JrCU7.png

Opublikowano

Na rozpoczęciu roku nikt nie sprawdza obecności. Najwyżej, że nauczyciel zauważy, że Cie nie ma to na pewno zadzwoni do rodziców :D.

Raczej nic Ci się nie oberwie, jeśli Twoja nieobecność będzie usprawiedliwiona wizytą u dentysty.

Opublikowano

Nie pamiętam już ile razy mnie nie było na rozpoczęciu roku szkolnego, a o zakończeniu już nie wspomnę ;)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

jedynie to że nie będziesz znał planu lekcji na kolejny dzień

ja przez ostatnie dwa lata nie byłem na rozpoczęciu bo stwierdzialem że nie bede słuchał smętów dyrektora i poszedłem z ziomami obok szkoły do sklepu bo browarka

41196912334212939960.png

Opublikowano

moim zdaniem to nie będziesz miał problemu.

tak po prostu tak jest że lepiej iść no ale jak masz plan i się usprawiedliwiasz dentysta to raczej nie zrobią ci żadnego problemu, chociaż lepiej iść :-P

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Poszedłbym tylko rozpoczęcie mam o 9 a dentyste o 10 i sie pewnie nie wyrobie plan lekcji juz mam rodzice wiedza ze nie pojde tylko czy nie bedzie jakichs bek typu ze moge nie zdac

Opublikowano

Przezorny zawsze ubezpieczony

Nie masz co się bać. 2 lata z rzędu nie chodziłem na rozpoczęcie, bo mi się nie chciało i jakoś nic mi nie zrobili :P

Plan sobie weźmiesz od kogoś, albo ze strony szkoły

9368_gold.png

Opublikowano

Tematy w pogaduszkach robią sie coraz bardziej idiotyczne....

Co ci mogą zrobić jak nie pójdziesz na rozpoczęcie? Przecież oni nie maja nic do gadania, to jest tylko rozpoczęcie na którym dyrektor albo ktoś pierdoli jakieś farmazony.

Ja tam tylko idę sie przywitać z ziomkami, zobaczyć kto zdał i wracam w chate albo idziemy z kumplami z klasy na browarka.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Nic ci nie zrobią po pierwsze na rozpoczęciu roku poznajesz swojego wychowawce,klase,dają ci plan i coś tam zawsze jeszcze gada wychowawca o szkole (bynajmniej u mnie tak cały czas jest ) po pierwsze idziesz do lekarza bo masz problemy ze sobą :P

Opublikowano

mają Cie oblać za to że nie poszedłeś na rozpoczęcie? Chłopie, ogar. To tylko głupi apel (w technikum przez 4 lata nie byłem na żadnym i zdałem).

Nie wiem, może to Twój pierwszy dzień w szkole i nie wiesz jak to wygląda.

1. Przychodzisz na 9 do szkoły.

2. Idziesz na apel na którym Dyrektor pierdzieli coś o tym, żeby się uczyć czy też innych pierdołach, jest jakieś tam przedstawienie.

3. idziecie do klas

4. dostajecie plan lekcji.

wszystko poza punktem czwartym (który masz zrealizowany) to zwyczajna pierdoła, nie sprawdzają obecności ani nic. "pierwszego dnia szkoły" masz dalej wakacje, dzień jak co dzień.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...