Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[StarGateZ][Szukam] ESP

kacper1985

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma do tego ESP. Po prostu nie masz skilla stwierdzając, że inni grają na ESP bo cie zabijali jak sobie łaziłeś i derpiłeś. Pozdro.

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Opublikowano

Nie ma do tego ESP. Po prostu nie masz skilla stwierdzając, że inni grają na ESP bo cie zabijali jak sobie łaziłeś i derpiłeś. Pozdro.

Haahahahahah ty chyba nie masz pojęcia o czym mowisz :-) juz znalazłem sobie cham są gościu mi na serwerze podał linka do poradnika a co do tego co pisał es o braku skilla to sprobuj cokolwiek tam zrobić respisz się i dev cie na respie zabija z m107 unlimited ammo + full auto :-) a i jeszcze jedno jeżeli oceniasz ludzi których nie znasz to się nie wypowiadaj dobrze ? Tez mogą sobie teraz napisać ze np jesteś nerdem i lamisz w warz i wyjdzie na to samo

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kacper jeżeli dalej masz tego cheata , mógłbyś dodać mnie też na Skype ? Bardzo cię proszę bo szukałem ESP lub cokolwiek i nic :3

Nazwa skype : konradbur1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...