Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Sune4s Hard PvE.

tomeczkooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.sune4s.exone-web.pl/

Server typu starych czasów. Krytyki i speedy 20. Fajny lot na czaso 58.

Max lvl 67. Trzeba expić. Jeżeli ktoś ma ochotę pograć to zapraszam. Możecie wspólnie robić pieczątki, czy co tam chcecie. Graczy jest mało i nie wiem czy się server przyjmie. Jednak taki już zostaje, najwyżej skończę się z tym bawić. Zdaję sobie, że będzie grało max 15 osób, ale kto wie może w przyszłości się rozwinie. All download macie na stroncę. W razie pytań proszę PW i nie spamowanie tego tematu.

Tomeczkoo.

Opublikowano

Pozdro dla tego SUPER serwer. ten ktos na niego wlpacal chyba nie ma co robic z pieniedzmi. totalne gowno kazdy jest no-skill, potrafia grac tylko lukami bo tylko z odleglosci potrafia zabijac -.-. w pvp liczycie na missa i tylko wtedy wygrywacie. mam nadzieje ze nikt nie zagra na tym syfie ..

Opublikowano

Hmm , a ja mam nadzieje ze takie placzki jak ty nie graja ... Jak widze ten twoj post , to zaraz sciagam ;)

Opublikowano

NoszeBambosze, spieprzaj z tego serwera :) Liczyles, ze jak wstawisz na epvp sune4s to ktos zddosuje? Teraz nie masz gdzie grac i wracasz tutaj?

Opublikowano

O jezu! Nosze bambose :)
Dawno cie nie widzialem :)
Na moim serwerze nie pograsz. Nie przepuszcze cie za to co robiles na sune, tomek moze ci pozwolic, ale ja ci nie pozwole.

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Zostaly skasowane wszystkie konta. Gdybym mial backupa to by sie dalo, ale tez zostaly skasowane wsyzstkie itemy od handlarzy i wszystkie itemy na psotaciach, o dziwo zostala kasa, bufy, bagi, konie, skile ,skill poiny i kazdy ma 1 lvl -.- Poddaje sie. Nie dla mnie to jest .Szczescie, ze nie przedluzylem servera na kolejny miesiac ...

Opublikowano

@up
Tomek, noi po co dawales to na epvp tak ludzie musza czekac az ja zrobie cos z moim albo nic..
Tomek to szkoda czasu juz siedziesz i robic serwery ;d

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

@up
Czy nie umiesz czytac wyzej?

Server dostal Dosa.

Zostaly skasowane wszystkie konta. Gdybym mial backupa to by sie dalo, ale tez zostaly skasowane wsyzstkie itemy od handlarzy i wszystkie itemy na psotaciach, o dziwo zostala kasa, bufy, bagi, konie, skile ,skill poiny i kazdy ma 1 lvl -.- Poddaje sie. Nie dla mnie to jest .Szczescie, ze nie przedluzylem servera na kolejny miesiac ...

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Kogo tu dzieckiem nazywasz, ja nie placze tylko pisze jemu bo jest slepy.

gowno to mozesz byc ty. I nie klam ze w to czasem grasz jak napie*alasz 24/7 i wez wyjdz lepiej wez wyloguj sie wylacz internet i idz na dwor moze co?

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Hersen tak się składa że przed kompem siedzę max 2-3 godziny za to zaobserwowałem u cb że siedzisz 10 godzin :D, no i gówno mogę zrobić ci do ryja jeśli chcesz ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...