Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Duży Temat] Szukasz jakiegoś pluginu? Napisz tutaj! Nie spamuj na forum!

Glox99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym temacie szukamy pluginów, które nas interesują.

Mam nadzieję, że to pomorze oczyścić forum z licznych tematów [sZUKAM PLUGINA]

Nie ma żadnego wzoru. Proszę tylko opisać plugin którego szukacie jak najdokładniej.

Ludzi, którzy znają plugin, który ktoś inny szuka proszę o odpowiedź z użyciem opcji "Cytuj"

sygnaturka2.png

Opublikowano

Hmm, bardzo pomysłowe to ;). Na pewno skorzystan, otóż szukam pluginu na serwer, Jail. Tzn. Na teleport przez portal do sektoru :/.

Możesz użyć plugina "skript" i ustawić tam że jestki gracz ma określoną liczbę kasy i kliknie na tabliczkę to da mu rangę oraz tepnie go na dane korde (do następnego sektoru)

Sry za błędy. Pisze z fona

sygnaturka2.png

Opublikowano

Więc tak . szukam pluginu który doda jakiś hud na ekranie . Widziałem na kilku serverach takie coś właśnie . Ze gdy wchodzisz na server to po prawej stronie masz napisane np. Statystyki i podspodem inne rzeczy czyli np . ilość kasy, praca , ilośc zabitych osób czy coś .

Jest zdj. jak to wygląda .

post-718066-0-12224300-1377994644_thumb.png

Opublikowano

@up
Autor Prosił w Cytacie. [Tylko piszę. ;)]

@Topic
Plugin na Serwer Wejściowy,Czyli jest serwer i z teg oserwa przenosi cię na innego tzw LOBBY.

Pomogłem? Jeżeli tak: Daj Like :*, Jeżeli nie: No cóż postaram się następnym razem :*

Opublikowano

W tym temacie szukamy pluginów, które nas interesują.

Mam nadzieję, że to pomorze oczyścić forum z licznych tematów [sZUKAM PLUGINA]

Nie ma żadnego wzoru. Proszę tylko opisać plugin którego szukacie jak najdokładniej.

Ludzi, którzy znają plugin, który ktoś inny szuka proszę o odpowiedź z użyciem opcji "Cytuj"

Popraw ortografię bo razi w oczy:).

Opublikowano

1.Plugin na ulepszony system gildyjny taki jaki jest na np: mchc.pl, myhard.pl

czyli by stworzyć gildie potrzebujemy jakieś itemy! Początkowy cuboid to np: 50x50 a max 100x100 i by powiększać o jedną kratkę w każdą stronę potrzebujemy jakiejś ilości surowców!

2.Plugin na rozwalanie obsydianu,wody za pomocą tnt (jakiś procent na rozwalenie)

Cześć...

Opublikowano

Od tego jest forum, kosz.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...