Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Jak zrobic rangi za lvl !?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam i szukam i nie mogę znaleść na żadnym forum jak dodac rangi za lvl.+Chcialbym już gotowe ;) Bo niestety jestem słaby trochę w tę konfiguracje. Wiem jedynie, że potrzebne są do tego 2 Pluginy. Pvplevels oraz RankUpOnKills chyba. Z góry dzięki. Proszę o szybką odpowiedz .

Opublikowano

Chodzi ci o jaki LVL?
Jak byś chciał to mogę Ci to napisać w skript tylko odpowiedz mi na ten post opisując dokładniej.

bottom-separator.png

Pogadaj ze mną na...

blxoosm.png

bottom-separator.png

Opublikowano

Tak jak jest na serwerze doscraft nie wiem czy moge Ip podac... Ze jest [lvl 0] [NOWICJUSZ] o to mi chodzi .

I co np wbijasz. 30lvl i masz Uczen. Dobijasz 90 Masz Kox Sorry ale pisze na telefonie

Opublikowano

Poprostu wejdz na pvp.doscraft.eu sory tam jak masz nick. Chcialbym Zeby kolo nicku pisalo tak [lvl 0] [swiezk] Mordassss

Lvle juz mam lecz rang nie rozumiem ... Jak nie rozumiesz to wejdz na Ip wyzej i tam bedzie np. [2001 lvl] [Dominator] Nick

Poprostu wejdz na pvp.doscraft.eu sory tam jak masz nick. Chcialbym Zeby kolo nicku pisalo tak [lvl 0] [swiezk] Mordassss

Lvle juz mam lecz rang nie rozumiem ... Jak nie rozumiesz to wejdz na Ip wyzej i tam bedzie np. [2001 lvl] [Dominator] Nick

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...