Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Imba wbił Diament II

Necek123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

On już dawno powinnien dostać dożywotniego bana na lol'a i każde nowe konto mu zbanować to jest toxic player.

Niby miał się zmienić ale nadal flame leci jakby on był bogiem tej gry i on wie wszystko i to inni są "jebanymi zerami"

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Nie rozumiem czym się tu podniecać. Ludzie go oglądają tylko dlatego, że mają polewkę z gimbusa, nic więcej...

Super graczem nie jest, a soloq samo w sobie jakiejś wielkiej wagi nie ma (kiedyś diament był czymś, teraz jest tylko ramką za którą się płaci by ktoś kogoś boostnął). Jedynie chyba challenger teraz nie jest sprzedawany.

League of Legends

Opublikowano

Jednak troche skila trzeba miec by wbic d1 bez bola :).

Zycze mu challenger'a. Pamietajcie ze to jest west, troszke wyzszy poziom jest tam niz u nas, na eascie.

sstwc.jpg

Opublikowano

Jednak troche skila trzeba miec by wbic d1 bez bola :).

Zycze mu challenger'a. Pamietajcie ze to jest west, troszke wyzszy poziom jest tam niz u nas, na eascie.

pierdolisz. Poziom jest taki sam. Różnice czuje się jedynie na diamond 1

Opublikowano

pierdolisz. Poziom jest taki sam. Różnice czuje się jedynie na diamond 1

W calym diamencie sie czuje roznice, nie tylko w d1. Ale bolowiec wie lepiej :>

sstwc.jpg

Opublikowano

W calym diamencie sie czuje roznice, nie tylko w d1. Ale bolowiec wie lepiej :>

Pokaż mi dowód, że grałem na bolu. A nie kłam na czyjś temat.

Opublikowano

Pokaż mi dowód, że grałem na bolu. A nie kłam na czyjś temat.

Dowód? Przyznałeś się mi, i pisałeś do Kashy jak to urochomić, weź..

Imba i tak za ten toxic do innych dostanie bana, potem znowu na soloq się go na EUNE spotka

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Oglądam go. Od ostatniego bana na konto ( z 2 tyg temu ) nie flejmuje na czacie, nie wyzywa ludzi już od retardów itp.

@Up

random nie random, grał kiedyś w teamie FragExecutors, tam był kubon z mymu jeszcze. Ale skończył grać "zawodowo" po IEM w 2011

Opublikowano

Imba... Po co tracić życie ciupiac w Lola??? Ja tez gralem, ale przestalem, a dokladniej zerwalem z nalogiem. Bo lol to narkotyk, jest po to żeby się uzależnić i tracić czas i kasę na RP......

Zerwij, póki nie jest za późno :-) bo potem się nie oderwiesz

Opublikowano

@UP wypierdalaj z tego forum zjebie ;D

Imba sie ostro flami, ale po banie go nie ogladalem wiec nie wiem czy sie zmienil. Gratuluje mu diamenta, bo jest go strasznie ciezko wbic ;) Ludzie ktorzy go hejtuja to brazy/silvery lub bolowce ...

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

@UP wypierdalaj z tego forum zjebie ;D

Imba sie ostro flami, ale po banie go nie ogladalem wiec nie wiem czy sie zmienil. Gratuluje mu diamenta, bo jest go strasznie ciezko wbic ;) Ludzie ktorzy go hejtuja to brazy/silvery lub bolowce ...

jestem silverem i go hejtuje. Nie mam szacunku do człowieka który mnie wyzywa na live tylko dlatego ze zwracam mu uwagę, obraża mnie publicznie i mysli że jest fajny, jak drze ryj jak go zajebią i wszystko na supporta spierdala

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...