Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzwięki - muzyka w cs

adamoko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam takie pytanko dotyczące cs, czy jest jakiś inny / łatwiejszy sposób na puszczanie dzwięku czy muzyki w cs lub innych grach ? Widzę same tylko poradniki że przez hlss lub inny program, a przecież na pewno jest jakiś lepszy sposób na to ?

Dziękuje >

Opublikowano

Nie ma na to lepszego sposobu, a te poruszone przez Ciebie potrafi zastosować małpa po pijanemu. Poświęć te 5 minut, żeby się nauczyć... Chyba, że wolisz przytykać mikrofon do głośnika.

.

Opublikowano

Nie ma na to lepszego sposobu, a te poruszone przez Ciebie potrafi zastosować małpa po pijanemu. Poświęć te 5 minut, żeby się nauczyć... Chyba, że wolisz przytykać mikrofon do głośnika.

Na pewno jakiś sposób na to musi być :P A czy ja mówię że nie umie przez programy, nic takiego nie napisałem, wiec ?

Opublikowano

Nie ma innych sposobów, podane przez Ciebie sposoby są łatwe i sprawdzone - używaj ich, a nie szukaj na siłę nowych.

Opublikowano

Niestety te sposoby nie działają już w CS 1.6 po aktualizacji steam.

Pozostaje tylko przytykać mikrofon do głośnika, albo zaznaczyć opcję "Miks stereo" w ustawieniach dźwięku, ale nie polecam.

Opublikowano

Niestety te sposoby nie działają już w CS 1.6 po aktualizacji steam.

A no właśnie, też się dziwiłem że mi nie działa na steam, tylko na non steam działa.

Pozostaje tylko przytykać mikrofon do głośnika, albo zaznaczyć opcję "Miks stereo" w ustawieniach dźwięku, ale nie polecam.

Ta, trzeba mieć wtedy drugi komputer tak to. Dzięki, już chyba wiem jak to ogarnąć :)

Jeżeli ktoś jeszcze ma dobry pomysł to proszę pisać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...