Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Gracze płacący, a niepłacący

hlxdla

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej!

Kuzyn mojego kuzyna ma 27 lvl, wydał na NFS W 180 zł i dzisiaj byliśmy z nim kupić doładowanie za 100 zł do telefonu- w wiadomym celu. Jego auta- 240 SX, Mr2, Golf Gti, Porsche Cayman S do diamentów, Cinque, F, Porsche Gt2 996, Ford chyba Gt40 (ten stary) i jutro kupuje następne pakiety z autami. Gra 16 dni. Czy to nie jest przesada?

Podyskutujmy o graczach płacących i o tych grających za darmo.

Tenczowa sygnatura

Opublikowano

Lubi chłopak ładować hajs w grę.
Choć sam bym tego nie robił... Można grać bez doładowywania BOOSTów i mieć frajdę z gry.
Już bym wolał kupić sobie Most Wanted'a czy jakieś inne części Need for Speed'a niż ładować kasę w coś nienamacalnego. <_<

Opublikowano

Wszystko to prawda, gramy na Chicane EU- jego nick XDANIELXPL. Chyba xD.

Gracze z boostami mają ten plus, że ugrają coś w klasie S (F1, Cinque, Aventador, Agera) i ogólnie mają wszystko szybciej. A gracze free mają satysfakcję z gry. W klasie S mają Bossa i LFA. Ale gdy wygrasz z F1 z ultra i 4* skillami to czujesz to coś (np. ja- Rockport Turnpike 1v1- F1 Elite vs Gt-R Vspec [691 overall] i wygrałem).

Tenczowa sygnatura

Opublikowano

Jeśli miałbym wydać real hajs, to tylko na auto z klasy S. Aby mieć jakieś "dobre auto" a nie na jakiś shit.

Co do ogólnej - dyskusja nie ma nic na celu. Są osoby, którym nie żal wydawać pieniędzy na coś co nie istnieje, a są takie którym żal będzie wydać te pieniądze w błoto, bo wolą wydać na przyjemności w życiu (dziewczyny, paliwo, ubrania etc.)

Opublikowano

Jeżeli tak to ja ponad 200 zł na same samochody ( MP4 , zonda F i takie tam. ) ale to było ponad rok temu

nafson_gameplay.png
Opublikowano

Jeżeli tak to ja ponad 200 zł na same samochody ( MP4 , zonda F i takie tam. ) ale to było ponad rok temu

Ja jakieś 2 lata temu kupiłem bodajże 250k boostów, ale tylko i wyłącznie dlatego że 62,5k boost kosztowały 10zł.

Niestety, nie zostawiłem sobie z nich nic, potem wróciły stare ceny i już nie kupowałem.

Szkoda tylko, że po aktualizacjach moje konto (jedno z lepszych) stało się przeciętne, wprowadzili części ultra,

a chyba 150k wydałem na same pakiety części 3-gwiazdkowych... oraz zmienili klasy, z 3 klas T, zrobili 7 klas e-s,

dzięki czemu każdy samochód wymagał totalnego remontu...

Opublikowano

Jesli chodzi o mnie to sprawa tych, co wydają ta kase. Ja osobiscie zaprzestalem juz kupowac wirtualnej waluty, po co mam dawac kasę tym zlodzieją z EA.

Ja mam dokladnie jak donspecu. Takze mialem same full tuning najlepsze auta (PRO), teraz dodli ultra i klapa ;/

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ja grałem 2 lata bez wydawania ani złotówki na rzecz EA.

Ale ostatnio postanowiłem sobie coś zakupić :)

Wydałem ok. 70zł i nie pożałowałem.

Wszystko co kupiłem, było na wyprzedaży.

A części ultra dropię na wyścigach i ze zbierania diamentów.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...