Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Emulator! Nowy wymiar! Prywatny serwer! StargateZ

kupakurcjus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was w prezentacji nowego emulatora a raczej Prywatnego serwera do WarZ/ Infestation

Nudzą Cię już cheaterzy w WarZ którzy zabiją na 2 bańki odrazu, gdy masz snajperkę?

Szukasz rozrywki na długie godziny?

Nie chcesz grać ciągle na tej samej mapie?

Mam dla Ciebie coś specjalnego!

W StargateZ znajdziesz między innymi:

- Dużo FPSów,

- Duży respawn broni, czyli nie musisz biegać przez 3h dla jakiegoś nędznego B92,

- Ogarniętą administracje,

- Forum

- Dwie nowe mapy! ( Cliffside, TakeDown )

- Dużo eventów, typu stronghold DEV'a - Link do eventu niżej!

- FastDownload,

- Tylko 2500mb do pobrania,

- Jedna osoba, jedno konto!

- Duża ilość polaków!

Minusy:

- Narazie mało ludzi w to gra, ale na TakeDown ciągle 10 osób, a że mapa jest mała, PVP jest. ( na poprzedniej edycji emulatora grało bardzo dużo osób, teraz gdy, promotorzy reklamują [np. Ja] będzie tak samo, a nawet więcej osób! )

Myślę że każdy powinien w to zagrać, polecam Centurion1555

LINKI:

StargateZ Oficjalna Strona:

sg-servers.net/

StargateZ: GetGame:

http://sg-servers.net/#getgame

Link do EVENTU na yT:

http://www.youtube.com/watch?v=3lGw83fN1pY&feature=youtu.be

Miłej gry!

MPC Love<3

Opublikowano

Działa dupowanie itemow. Pozdrawiam :[

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Opublikowano

Niby w jaki sposób?

Nowy emulator?

Był już kiedyś i było w chuj cheaterów.

Nie wiem jak jest teraz.

Nowe wersja emulatora, nie ma cheaterów, dodano reputacje która się pojawia.

MPC Love<3

Opublikowano

Duballas, po pierwsze, nie ma czegoś takiego jak dupowanie itemów, wszystko zablokowane.

Po drugie, zabił Cię mój kolega, z klanu.

Spawn killerzy - teraz wymyśliłeś, spawn protection...

Nie ma cheterow haha po grałem z kolega i nas 10 razy ten sam Chester zabił z ESP miał nick maniek

Maniek to mój kumpel, gramy czysto, nie mamy ESP, byliśmy w dwóch...

MPC Love<3

Opublikowano

Siemanko, z tej strony Maniek ;) jeżeli dla was ESP i Aimbot czy coś to uczciwa gra i zabijanie derpów którzy się nie rozglądają i nie mają taktyki to jestem w ch*j czituchem. Duballas, zabiłem cię dzisiaj jak siedziłem w budynku na Cliffside, usłyszałem kroki, patrze przez okno a tu jakiś ziomek idzie sobie spokojnie po balkonie w budynku obok wbija się po schodach, no to się wychyliłem i sprzedałem serię ze SCARA a on do mnie cytuję ,,wyłącz to cioto". Po prostu tak jest jak jest się przyzwyczajonym do WarZ i cziterów oraz jest się przewrazliwionym. Koledzy to rada dla was, jeżeli nie potraficie się rozglądać i naciskać na spust zabijając innych graczy, NIE ŚCIĄGAJCIE! Pozdrawiam, Maniek ;)

A, Duballas i nie ma spawnkillerów bo jest spawn protection.

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Opublikowano

Yhy nie ma spawn killerow dzisiaj dev campil z SVD i vSS na respie strzelał cały czas aż ci się skończył spawn protection i jeszcze jakiś ziomek z unlimited ammo campil w pvp building z stanagiem w m107 wiem bo jak go zabiłem to miał jeszcze 834 ammo potem jego ziomek mnie zabił 1 słowem nie polecam tego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...