Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Przez trolli do kontroli ...

zielak104

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurde ludzie mam mały problem no nawet nie mogę wybić się z Brązu 5 ...

No raczej do dojścia do serii nie mam problemu

Mój problem polega najczęściej przez was nazywanych trolli

Zaczyna się po tanka który goni za killem i ucieka tym sposobem z team fightu,a adc i apc focusującym Renektona mającego 5k hp i resisty po 200

Najciekawsze że przytrafia mi się często podczas serii ;_;

No kurde podczas jednego 5 serii i żadnej nie dałem rady

Ale żeby było śmiesznej przed serią gorąca seria ;d

Na Rosji do Duo raczej nie znajde dobrego partnera albo takiego który mnie wycarruje chociaż do srebra...

Zazwyczaj mam staty plusowe no ale trudno carrować ludzi którym pinguję kogo mają focusować a oni myszką w niego nie trafiają ;_;

Próbuje się teraz wybić Akali ale to i tak trudne bo na '' brązie srebrze i goldzie '' praktycznie dla wszystkich ważniejsze są kille niż wygrana i wolą chodzić solo niż ze mną (Chyba mnie nie lubią zwłaszcza że na końcu nicku PL,może to ich odstrasza ;d;;d)

Macie jakieś sposoby na dobrego wycarrowanie ? Chyba kupie Fizza przyda się napewno nie jednego wina nim zrobię

Proszę dawajcie mi jakieś propozycje bo w Wood 5 nie jest zabawnie ...

emllbGFrUExfX19ldW5lX19fNTMyX19fTlVMTF9fXzRfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzlfX18xX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Spokojnie, po prostu graj... z brązu 5 wychodzi się BARDZO, ale to BARDZO łatwo, ogólnie z brązu łatwiutko wyjść... przecież tam jest poziom mniejszy niż na 20 lvlu, a co za tym idzie przeciwnicy też mają taki poziom, a więc ty masz większe szanse bo ty zawyżasz poziom twojego teamu, a jak wiadomo po prostu wygrywa team który jest lepszy w większości przypadkach ( czasami ma się pecha ) dlatego po prostu graj, graj i cały czas graj, jak zasługujesz wyjdziesz

Opublikowano

B5? Nic łatwiejszego, ale pamiętaj, jedni muszą tworzyć brąz, inni silver, gold czy też challenger, po jakimś czasie gdy zaczniesz dostrzegać SWOJE błędy a nie innych, wyjdziesz z brązu szybkim krokiem.

Btw. Polecam kanał LoL Wiki na YouTube, tam znajdziesz odpowiedź dlaczego masz trolli w teamie.

Opublikowano

Akali

+ dobry skrypcik

i chodź only mid/top

+ do tego

http://botoflegends.com/

mimo że bol praktycznie nic nie daje oprócz szybszego combo , a tutaj właśnie o to chodzi to jest bardzo dobry :) a i uważaj na lol recordera, bo ja zobaczyłem meczyk jak tak grałem i miałem dfg i hextecha, to spowolniłem mecz x6 i potem patrzyłem jak w ułamek sekundy leci do niego dfg + hextech ulti q e w mniej niż 1,5 sec

@edit kurwa nie wyprowadzaj mnie...

masz tego linka : ( i po co dajesz warna skoro nie trzeba pobierać ? wystarczy naciśnąć view, FUCK LOGIC PLSSSSSSSSSS )

http://www.mediafire.com/download/db1xgdj848x2b70/akali_._HOLD_SPACE_TO_WIN!_SHIFT_EDIT.lua

a jeśli nie umiesz nacisnąć view to tu link:

http://www.mediafire.com/view/db1xgdj848x2b70/akali_._HOLD_SPACE_TO_WIN!_SHIFT_EDIT.lua

FUCK LOGIC PLZ

Opublikowano

Ja nierozumiem ludzi którzy piszą tematy typu " Jak wyjść z bronz " itp. Jeśli niemożesz wyjść z bronzu to p prostu jest twój poziom i jak nauczysz się lepiej grać to wtedy się wybijesz dalej. Poglądaj filmiki poczytaj poradniki i popatrz co robisz zle.

x

Opublikowano

Karthus, Vayne, Fizz - to są sposoby na wycarrowanie gry xD ewentualnie vlad. tych champow ludzie nie umieja kontorwac na tym elo.

btw. moge zagrac pare gier z toba jak east.

Opublikowano

Ja tam lubie brązik <3 Wczoraj wyszedłem z bronzu IV mimo tego że mój bot w 15minucie nafidował lux i cait tak że mieli *legendary* Naszczescie później odszedł od nich Rengar. Po kilku minutach wrócił, ale odeszła Caitlyn. Według mnie trzeba mieć szczęście. Albo ty masz debili, albo drużyna przeciwna :)

Opublikowano

Akali

+ dobry skrypcik

i chodź only mid/top

xxx

+ do tego

http://botoflegends.com/

mimo że bol praktycznie nic nie daje oprócz szybszego combo , a tutaj właśnie o to chodzi to jest bardzo dobry :) a i uważaj na lol recordera, bo ja zobaczyłem meczyk jak tak grałem i miałem dfg i hextecha, to spowolniłem mecz x6 i potem patrzyłem jak w ułamek sekundy leci do niego dfg + hextech ulti q e w mniej niż 1,5 sec

Ku*wa weź wyjdź, nie mam szacunku do bolowców, założyciel tematu przynajmniej nie używa BoL'a...

Btw. linki wychodzące poza forum w code + nie ma skanu..

Opublikowano

Ej poczekaj... Ty jesteś anglikiem z translatorem, czy Twoja budowa zdań naprawdę pozostawia tak wiele do życzenia? D:

Pinguj, pisz teammejtom, że mają łazić z Tobą, Dobrze carruj team, naucz ich co mają robić. Gankuj. Nie rage'uj. Wszystko jest do zrobienia. Na midzie w brązie dobrze działa moja luv Nidalee, bo w brązie wygrywa się linie harassem, wszak nie umieją dodge'ować. Poprostu farm przy okazji spamiąc dzidami w przeciwnika, albo się cofnie albo go zabijesz. Proste.

BoL? Syf dla debili, którzy nie potrafią sami grać i wysługują się głupimi skryptami. Ale bym chciał, żeby wszyscy po kolei podostawali bany, jak Riot się ogarnie.

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

Niestety już tak będzie jeżeli sam nie zaczniesz carrować (nie same dodatnie staty wygyrwaja) to nie wyjdziesz.
Sam jestem w Gold 5 i gdy grałem koledze w Bronze 4 dwa mecze miałem 20 kili~ plus to że oddwałem fragi innym. Mój team też koksami nie był.
Flame był, gościu szedł Elise w jungli zrobił blue ale mid mu exp zabrał nie wbija 2 lv potem na redzie afk 20 sec bo nikt nie chciał jej pomóc.

Ale na pewno da się wyjść!

Opublikowano

Kurde ludzie mam mały problem no nawet nie mogę wybić się z Brązu 5 ...

No raczej do dojścia do serii nie mam problemu

Mój problem polega najczęściej przez was nazywanych trolli

Zaczyna się po tanka który goni za killem i ucieka tym sposobem z team fightu,a adc i apc focusującym Renektona mającego 5k hp i resisty po 200

Najciekawsze że przytrafia mi się często podczas serii ;_;

No kurde podczas jednego 5 serii i żadnej nie dałem rady

Ale żeby było śmiesznej przed serią gorąca seria ;d

Na Rosji do Duo raczej nie znajde dobrego partnera albo takiego który mnie wycarruje chociaż do srebra...

Zazwyczaj mam staty plusowe no ale trudno carrować ludzi którym pinguję kogo mają focusować a oni myszką w niego nie trafiają ;_;

Próbuje się teraz wybić Akali ale to i tak trudne bo na '' brązie srebrze i goldzie '' praktycznie dla wszystkich ważniejsze są kille niż wygrana i wolą chodzić solo niż ze mną (Chyba mnie nie lubią zwłaszcza że na końcu nicku PL,może to ich odstrasza ;d;;d)

Macie jakieś sposoby na dobrego wycarrowanie ? Chyba kupie Fizza przyda się napewno nie jednego wina nim zrobię

Proszę dawajcie mi jakieś propozycje bo w Wood 5 nie jest zabawnie ...

to ze płaczesz na forum nie da ci wyszej dywizji ale jak widze płacz takich jak ty smiac mi sie chce

gnij w brazie jak masz taka psychike ze musisz sie wyzalic na forum to tylko gra

to ze wbijesz srebro to co nakarmi cie to czy co>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...