Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myślicie, że to jakiś fake?

binguj_1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdarza się, ja ostatnio kupiłem na tej stronie http://sklep.wirtus.pl/produkt/763594 Guild Wars ze wszystkimi dodatkami za 40zł, myślałęm że jakaś lipa ale za grosze to co miałem żałować, strona ma multum negatywnych opnii. Myśle po tygodniu, kij z tym nie ma. Na szczęście po 2 tygodniach przyszło i działa. Tak więc takie obniżki są możliwe jak najbardziej

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

Po prostu może zostały mu "resztki", gdyż większą część już sprzedał i pozostałe dał w okazyjnej cenie. Grzechem byłoby nie skorzystać.

Opublikowano

możliwe że komuś gdzieś się zapodzialy w magazynie i teraz puszcza na allegro za pół darmo

41196912334212939960.png

Opublikowano

Pewnie nie fake, jak komuś nie zależy na kasie bo ma jej i tak sporo to czemu nie, jakbym ja miała kasę to też bym sprzedawała za śmieszne pieniądze. Niestety nie mam kasy i kupuję za śmieszne pieniądze jak ktoś kto ma hajs się lituje. ;_;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...