Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z instalacja Fify 2013

Perlants

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z zainstalowaniem Fify 2013 gdy jestem w bibliotece Origin i klikam na Fife to wyskakuje Instaluj Przyciskam ale nic się nie dzieje. Czy może być to zpowodowane że miałem pirata Fifa 2013 i kupiłem orginalke na początku normalnie się właczylo pobieranie tylko zdziwilo mnie to ze tylko 500mb musze sciągnąć ale no cóż sćiąglem te 500mb i dalem graj ale wtedy wyskoczylo mi nieudana próba instalacji czy cos takiego i usunołem fife folder i chciałem od nowa sciagnać lecz tak jak napisałem wcześniej nic się nie dzieje

Proszę o pomoc

Opublikowano

Witam mam problem z zainstalowaniem Fify 2013 gdy jestem w bibliotece Origin i klikam na Fife to wyskakuje Instaluj Przyciskam ale nic się nie dzieje. Czy może być to zpowodowane że miałem pirata Fifa 2013 i kupiłem orginalke na początku normalnie się właczylo pobieranie tylko zdziwilo mnie to ze tylko 500mb musze sciągnąć ale no cóż sćiąglem te 500mb i dalem graj ale wtedy wyskoczylo mi nieudana próba instalacji czy cos takiego i usunołem fife folder i chciałem od nowa sciagnać lecz tak jak napisałem wcześniej nic się nie dzieje Proszę o pomoc

Możliwe że gdzieś pozostały informacje o starej grze np. w rejestrze. Proponuję go wyczyścić CCleanerem. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...