Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Treningi MWRT:)

i3turbo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wpadłem na pomysł a mianowicie na treningi naszej ekipy:) Zauważyłem że większoć ekipy ogarnia tylko podstawowe mapy takie jak marien/khali a na innych już się gubią co po nie którzy więc przechodźmy do sedna sprawy. Na takim treningu będe pokazywał jak grać na poszczególnych mapach(jak się wychylać, jak reagować w poszczególnych sytuacjach, gdzie biec, gdzie ustawić m14 żeby zostały one zebrane i jak już podstawy zostaną przez was opanowane to naucze was paru taktyk używanych w warrock-u przez sporą grupe graczy). ;)

Ps. Treningi będą co 2-3 dni daty treningów będą umieszczane w tym temacie z wyprzedzeniem jedno dniowym;p.Na taki trening będe poświecał wam od 1-1,5 godziny :P . Oczywiście wszystkich chętnych na trening proszę o zgłaszanie się w temacie :rolleyes: .

@edit właśnie wilczek mi przypomniał że miałem dodać że na takich treningach oczywiście ts obowiązkowy :)

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Good Idea, konieczne wasze spotkania na ts'ie, ułatwi wam to zadanie.

Ja mam w planie wprowadzić taki pewien system, lecz jak będzie czas ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Genialne :D Ja to bym nauczył się ogarniać heli i samoloty :D

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

No spoko 13-13:30 będę ;)

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

Jeśli mógłbyś o 13 zrobić to dobrze. Później od 14:30 nie ma mnie w domu do wieczora a chciałbym wziąć w tym udział :D

2nsj.jpg

Opublikowano

Jeśli mógłbyś o 13 zrobić to dobrze. Później od 14:30 nie ma mnie w domu do wieczora a chciałbym wziąć w tym udział :D

powiedzialem o 13 i zdania nie zmieniam;p

o godzinie punkt 13 prosze wszystkich chetny o wejscie na ts 3 a dowiecie sie na ktorym roomie gramy

ip: public-ts3.pl

pokoj: WR Team

haslo: mpc321

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Radzę zrobić terminarz a nie umawiać się na godziny.

Coś w stylu:

Poniedziałek - 14

Wtorek - 18

Środa - 15

Czwartek - 16

Piątek - 19

Sobota - 20

Niedziela -18

I wtedy każdemu łatwiej będzie się dostosować a nie pisze każdy kiedy mu pasuje, takim tokiem rozmowy nie dojdzie do treningu.

Ustalcie wspólnie terminarz i się do niego zastosujcie, kto będzie mógł ten przyjdzie, kto nie ma w inny dzień trening ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Jeżeli liderzy mpc pozwola mi zostac w druzynie chcialbym w znowic trenigi w ta sobote godz 18 kazdemu powinno pasowac!!!!!

Akcja z tym kontem była chamska :angry: <_<

Ale okey, raczej nie będzie problemu ponieważ dużo się angażujesz w projekt :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...