Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Głupie pytanie ;D

DobeRmanRGH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam dla was głupie pytanie. Powiedzcie mi gdzie się skupia najwięcej ludzi ? Nie jest to facebook, strony, fora, zaplecza.

Dawajcie pomysły jeśli jakaś osoba poda mi idealną odpowiedź której sam jeszcze nie znam to zaproponuje jej fajny interes ;)

nie dopytujcie mnie tylko co to za interes ponieważ powiem to tylko osobie która znajdzie to złote miejsce gdzie się skupia najwięcej ludzi.

Opublikowano

Duże imprezy, takie jak koncerty czy mecz futbolowe.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Nie strony, więc YouTube, G+ i inne portale odpadają.

Komunikatory, GG?

Albo instagram jako aplikacja.

Wszystkie gry online.

Opublikowano

Od razu mówię, że tamta osoba jest świeżo zarejestrowana, i nie warto jej wierzyć. (Ta na moim SSie)

Znalezione w google. Podejrzewam, że autor tego tematu może próbować kogoś oszukać.1377969436-U141743.jpg

Opublikowano

Jak przeczytałem, że szukasz masy ludzi myślałem, że jesteś islamskim fanatykiem :D , wszystkie czaty i większe portale dyskusyjne, ew. gry.

Opublikowano

Oszukać czy nie ale już mi coś nowego do głowy wpadło a ten serwis jest w pełni wypłacalny ponieważ sam na nim działam ;)

@UP Jaki masz nick na tym forum ? Jeśli wogle tam jesteś zarejestrowany ;P Jesteś lepszy niż jakiekolwiek FBI, znalazłeś ten temat o który mi chodziło :D

I nie chciałem kupować od niego tej metody ponieważ pieniądze mam odłożone na co innego ;)

@Edit

Proszę o nie wypowiadanie się na ten temat ponieważ testuję teraz jedną metodę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...