Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gra ktos wgl na PBE

Wiczan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja np gram od czasu do czasu

Z reguły rankedy

w sumie długość kolejki zależy od czasu. Jak gram o 18-22 to szuka jakieś 3-4 min, jak rano od 8 do 12 to szuka czasami po 15min

Pomogłem? Daj like a odwdzięczę się (jeśli nie dam do 24h możesz pisać PW)

r4bv.png

Opublikowano

Dziś od jakiejś godziny nie da się grać rankedów, normali i na SI (tylko niestandardowe można). Pisze na górze ,,Wystąpiły problemy techniczne. Konserwacja rozpocznie się wkrótce.'' Nawet jak się wchodzi teraz na PBE widać, że grają ludzie tylko niestandardowe bo inne opcje gry są po prostu wyłączone, będziesz czekał godzinę a nic nie będzie. Poczekaj, może za godzine jakoś włączą a narazie możesz po grać na niestandardowej a ludzi normalnie to gra sporo :)

Opublikowano

Szczerze? zagrałem tam raz rankeda i kilka zwykłych gier, ale nie było problemu z szukaniem, jedynie raz jak szukałem graczy 3vs3.

Ale zazwyczaj to gram niestandardowe z botami żeby np. luknąć nowego championa albo skin.

@up 2 - już wytłumaczył dlaczego nie możesz wejść do gry:P.

Dodam jeszcze że dużo ludzi tam gra, najbardziej mnie dziwi że chce się im wbijać challenger :D.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Ja gram tylko niestandardowe ( test champa lub skin-a ) dla mnie jest 100 do 200 pingu na normalach i rankedach. Zdecydowanie za duzo.

Diss_Stream.png

Opublikowano

Tam grają ludzie którym nie chce sie grać na normalnych serwerach, albo po prostu na nich przegrywają ._.

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...