Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][PvP][MMORPG][HEROES][Factions]HyperCraft PvP with MMORPG

SigmaPLK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wzór podania:

Nick: Moron

Staż w minecrafcie: od alphy

Czego oczekujesz od naszego serwera: Profesjonalnego serwera

Dlaczego Ty:Dlaczego ja hmm umiem rozwiazac konflikt miedzy graczami w Mc gram od alphy mialem 3 serwery mc 100 150 80 slotów serwery były on po 1.5 roku

Coś o Tobie:hmm coś o mnie jestem spokojny łatwo nawiązuje przyjaźń na moich serwerach gracze cenili we mnie spokój i opanowanie zawsze coś nowego dodawałem na serwer

Czy posiadasz TS3:tak

Opublikowano

Podanie Wolfwarper'a

Nick: Wolfwarper

Staż w minecrafcie: Tylko od Bety 1.7 to znaczy końcówka 1.7 dzień puźniej wyszła beta 1.8

Czego oczekujesz od naszego serwera: Oczekuje od waszego serwera nic, poprostu chce wam pomóc w Rozwoju tego niezwykłego serwera by był numerem 1,nawet sławniejszy od SKKF'A.

Dlaczego Ty:Dlaczego ja? To jest proste! Ogarniam komendy ! Znam zasady Fair Play oraz jestem ogarnięty,zawsze możecie liczyć na moją pomoc,każdy może!,Cały mój wolny czas moge poświęcić na serwerze! (nawet 7 godzin jak bede mógł i będzie trzeba),Znam dużo pluginów

Coś o Tobie:mam na imię Krzysztof mam 15 lat Interesuję się piłką nożną jestem neutralny (nie będe pisał za kim jestem ponieważ poszły by na mnie hejty) Również interesuję się informatyką robie strony internetowe itp (ale początkujące).

Czy posiadasz TS3:Tak posiadam tylko nie mam mikrofonu w tym tygodniu ide pracować więc prawdopodobnie go kupie.

Proszę Nie oceniać mnie ze względu brak mikrofonu czy Wiek tylko o moją osobe jak sie znam przecież nie liczy sie wiek tylko zaufanie,oraz Czas poświęcony na napisanie tego podania.

Pozdrawiam Wszystkich,Wolfwarper

Opublikowano

@UP w takim razie już się zapisuję.

Nick: Boyownik

Staż w mc: od końca alphy

Czego oczekujesz od naszego serwera: Przede wszystkim, żeby nie było nudy. Nie zamierzam expić Bóg wie ile żeby wbić klasę.

Dlaczego ty: Bo lubię RPG, szukać błędów w serwerze i mc, oraz lubię się dobrze bawić :)

Coś o sobie: Miły, przyjacielski, pomocny, czasem zdaży mi się zdenerwować jak ktoś mnie doprowadzi do tego stanu :D

Czy posiadasz TS3: Tak

Opublikowano

Exp jest zróżnicowany, z coraz to lepszymi expowiskami dostajemy więcej expa, ale należy pamiętać, że na 1 lvl'u nie da się expić na expowisku przeznaczonym np. dla lvl 50.

Aktualnie dostępne jest tylko początkowe expowisko => kurczaki, daja 23 expa, wkrótce zostaną dodane kolejne expowisko na kolejne lvl'e.

Opublikowano

@UP w takim razie już się zapisuję.

Nick: Boyownik

Staż w mc: od końca alphy

Czego oczekujesz od naszego serwera: Przede wszystkim, żeby nie było nudy. Nie zamierzam expić Bóg wie ile żeby wbić klasę.

Dlaczego ty: Bo lubię RPG, szukać błędów w serwerze i mc, oraz lubię się dobrze bawić :)

Coś o sobie: Miły, przyjacielski, pomocny, czasem zdaży mi się zdenerwować jak ktoś mnie doprowadzi do tego stanu :D

Czy posiadasz TS3: Tak

Dodany, pozostało 12 miejsc. Pamiętajcie, że to dopiero wczesna BETA. Wielu rzeczy jeszcze nie ma, albo jest w trakcie dodawania.

Mogą także występować błędy/bugi

Opublikowano

Zakaz umieszczania linku do forum w publikacji serwera.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...