Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jagd8.8 czy t34

MC991

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak idziesz w niemieckie TD to jadźke, a jak w amerykańskie HT to t34. Pozdrawiam

Jeśli masz jakieś pytania odnośnie WOTa chętnie na nie odpowiem :)

Gram w: Left 4 dead 2, World of Tanks, War Thunder,Tibia(Azura)

Napisz może coś razem pogramy:)
Pomogłem daj + :)

Opublikowano

Dokładnie to co up:

Załogę można zawsze przełożyć.

Jadzia ma bardzo dobry pancerz przedni jak schowa płytę dolną, słaby dmg i słaba pena jak na ten tier, ale nadrabia szybkostrzelnością.

T34 to czołg ciężki, bardzo mocna wieża, słaby kadłub. Gra tym czołgiem polega na chowaniu się za pagórkiem. Ma dobrą penetrację i dmg.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Dokładnie to co up:

Załogę można zawsze przełożyć.

Jadzia ma bardzo dobry pancerz przedni jak schowa płytę dolną, słaby dmg i słaba pena jak na ten tier, ale nadrabia szybkostrzelnością.

T34 to czołg ciężki, bardzo mocna wieża, słaby kadłub. Gra tym czołgiem polega na chowaniu się za pagórkiem. Ma dobrą penetrację i dmg.

203 penetracji to słaba jak na 8t? Wystarczająca aby przebić wszystkie 8t ;)

Ja kupuje Jg Tig według statystyk więcej zarabia i jest moim zdaniem lepszy.

Opublikowano

Zależy, czym lepiej Ci się gra.

T34 zarabia więcej, ale trzeba umieć grać wieżą. Bez tego ani rusz.

Jadźką nie miałem przyjemności zagrać, ale jako iż nie powinna się ona różnić od pozostałych TDków niemieckich - mocny przód i gra z "przyczajki".

Opublikowano

Dzięki za podpowiedzi z sądze raczej zrezygnuje z jagd bo jak dla mnie gra czołgiem bez mobilności nie ma sensu(szybko się znudze) raczej zdecyduje się albo na t34 albo na lowe

Dzięki za podpowiedzi z sądze raczej zrezygnuje z jagd bo jak dla mnie gra czołgiem bez mobilności nie ma sensu(szybko się znudze) raczej zdecyduje się albo na t34 albo na lowe

Opublikowano

T34 i Loewe nie mają mobilności tak samo jak JgTiger 8.8, więc nie ma co robić sobie nadziei. Chcesz kasę - JgTiger 8.8. Chcesz kasę i podexpienie załogi? Bierz ten czołg, do której linii idziesz.

Opublikowano

Tak szczerze to we wszystkie linie z tych czołgów ide

Wsumie trochę szkoda ze sp serbią bo mi się nim przyjemnie grało i jeszcze 70 k xp i będzie paton moja pierwsza IX

Czyli mówcie ze jagoda najlepiej zarabia?

Jak tak to się zdecyduje na jadzie

Za to z drugiej strony jagd do załogi się mniej przyda bo mam już D Max

T34 ma op dzialo ale reload i celowanie to masakra

Lowe dobre dzialo brak pancerza i często płonie

Kurde trudny wybór :/ już się zamotałem

Opublikowano

Polecam Ci wejść na stronę: http://wot-news.com/game/tankinfo/en i tam poczytać trochę o tych czołgach, i na tej bazie kup premium tanka. Bierz także pod uwagę, że jadzka ląduje na max 9t, a t34 na 10t.Dodam jeszcze,że z uwagi na mniejszą ilość artylerii na mapie jego skuteczność jest większa. Ale to jest twoja decyzja w co chcesz iść i liczę na to, że storzystasz z naszych rad. Pozdrawiam.

Jeśli masz jakieś pytania odnośnie WOTa chętnie na nie odpowiem :)

Gram w: Left 4 dead 2, World of Tanks, War Thunder,Tibia(Azura)

Napisz może coś razem pogramy:)
Pomogłem daj + :)

Opublikowano

Dziękuje wam wszystkim za rady decyduje się na lowe ale dopiero go kupię jak łatka 8.8 wejdzie (bo przecież muszę sprzedać SP żeby kupic lwa xD)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...