Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie podali godziny rozpoczęcia roku szkolnego...

vRs.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. W tym roku idę do "Zespół Szkół Gastronomicznych" w Częstochowie na ul. Worcella 1. Za chuj nie podali rozpoczęcia roku szkolnego. Ani na stronie ( mają jakąś pojebaną stronę, nic tam nie da się znaleźć -> www.zsg.czest.pl ), ani na drzwiach szkoły. Sekretariat oczywiście nie odbiera... Ktoś może tam idzie w tym roku i orientuję się o której ma być, lub ktoś może wie gdzie może być podana ta godzina? Już się tak załamałem, że im nawet e-mail'a napisałem i tylko czekać...

2 dni do rozpoczęcia i pewnie z 800 osób nie wie o której ma być...

gj6Xe.png Pomagam na GG ( 9509484 ) i PM. Jeśli masz sprawę to pisz ; )
by Valky

Opublikowano

No właśnie zazwyczaj jest tak, że o 9:00 mają 2 i 3, o 10:00 i 11:00 są podzielone pierwsze klasy. Chyba jedynym wyjściem będzie zadzwonić do nich w poniedziałek rano...

by Valky

Opublikowano

Pewnie tak jak wszedzie ok. 10, na szkole nie ma napisane? Ewentualnie zadzwon do sekretariatu sie

Nawet nie przeczytałeś co napisałem w 1 poście tutaj i próbujesz mi pomóc...

by Valky

Opublikowano

oo Ktoś z mojego miasta;-) , jak nie znasz godziny to idz na rozpoczecie przed 9 i jak bd na 10 to pojdz gdzies pochodz i wróć. Co to za problem?:) pozdro ;]

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

No i chuj. Info nie ma... pozdrawiam osobę, która prowadzi stronę tej szkoły i nawet nie raczyła napisać jakimś jebanym drukiem godziny o której ludzie mają się tam zebrać...

by Valky

Opublikowano

U mnie jest na 5:30

Haha xD

Ja na Twoim miejscu jak nie ma żadnego info na ten temat to zapytać się kogoś znajomego z tej szkoły lub po prostu przyjść na 8:00, bo wcześniej chyba nie zrobią, a ja mam o 8:15 i chyba najwcześniej z was wszystkich -.-

Jak Cię to pocieszy to ja jeszcze nie dostałem rozpiski książek na ten rok szkolny :D

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Ja mam lepiej u mnie nikt nic nie wie o której jest rozpoczęcie, nie wiem w jakiej klasie jestem, a strony szkoły naszej też brak...a sory jest ale od kilku lat nie aktualizowana :DD

[*]

Opublikowano

Jak Cię to pocieszy to ja jeszcze nie dostałem rozpiski książek na ten rok szkolny :D

Nie pociesza. Też jeszcze nie dostałem.

Ja mam lepiej u mnie nikt nic nie wie o której jest rozpoczęcie, nie wiem w jakiej klasie jestem, a strony szkoły naszej też brak...a sory jest ale od kilku lat nie aktualizowana :DD

O, widzę nie tylko ja mam taki problem : ) Też nie mam tych informacji.

by Valky

Opublikowano

a nie macie na stronach szkoły podanego?

U mnie pierwszaki w technikum mają na 9 a reszta na 10

Czytaj temat, jak chcesz pomóc...

@topic: Dzwoniłeś jeszcze? Jakieś skutki?

Opublikowano

Czytaj temat, jak chcesz pomóc...

@topic: Dzwoniłeś jeszcze? Jakieś skutki?

Chuj a nie skutki xD Dzwoniłem, chodziłem sprawdzałem, pytałem. Nikt nie wie i pewnie nie będzie wiadomo.

by Valky

Opublikowano

Hej. W tym roku idę do "Zespół Szkół Gastronomicznych" w Częstochowie na ul. Worcella 1. Za chuj nie podali rozpoczęcia roku szkolnego. Ani na stronie ( mają jakąś pojebaną stronę, nic tam nie da się znaleźć -> www.zsg.czest.pl ), ani na drzwiach szkoły. Sekretariat oczywiście nie odbiera... Ktoś może tam idzie w tym roku i orientuję się o której ma być, lub ktoś może wie gdzie może być podana ta godzina? Już się tak załamałem, że im nawet e-mail'a napisałem i tylko czekać...

2 dni do rozpoczęcia i pewnie z 800 osób nie wie o której ma być...

pierw witam kolegę z Częstochowy :D

Nie masz kolegów w szkole ? bądź innych z klasy, byłej klasy ?

Ps.Nie idz do gastronomika bo jakoś tej szkoły nie widzę ;)

Opublikowano

pierw witam kolegę z Częstochowy :D

Nie masz kolegów w szkole ? bądź innych z klasy, byłej klasy ?

Ps.Nie idz do gastronomika bo jakoś tej szkoły nie widzę ;)

No właśnie tylko mi się jakoś widziało do Gastronomika isć. Nikt ze znajomych nie mierzy tak nisko ; ) Szkoła 3 wyboru dodam. Niestety do pierwszych dwóch się nie dostałem.

Byłeś, nie byłeś? Dzwonili do rodziców?

Właśnie, byłeś w końcu na tym rozpoczęciu?

Byłem... z 30 osób z mojej klasy nie było z 5. Chyba nie tylko ja miałem taki problem.

Dobra temat do zamknięcia, żeby offtopu nie było ;_; Dzieki wszystkim za pomoc.

by Valky

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...