Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Snip3rPolska

Snip3rPolska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Chciałbym się pochwalić swoimi pracami w programie Cinema 4D.

Pierwsza to prosta tapeta z minecrafta nie ma nic specjalnego w tym, tylko zmieniona woda na bardziej realistyczną :

2plq.jpg

A tutaj nieśmiertelnik, tutaj nie ma jakichś super efektów ale pracuję nad tym aby nieśmiertelnik błyszczał :

nll2.jpg

Pozdrawiam Snip3rPolska

BattleSnip3rPL.png

Opublikowano

Pierwsza praca ok, ale nic specjalnego. Sama zmiana wody to nic trudnego.

Druga praca też dobra, chociaż nic specjalnego. Jak na początek jest dobrze.

Taka rada - jeśli zaczynasz z grafiką 3D to od razu proponuję się przenieść na inny program - Program jest skomplikowany, a jeśli się trochę nauczysz to już trudno ci się będzie przerzucić na inne programy typu Blender, 3DS Max.

BTW. korzystasz z poradników?

Opublikowano

Praca z tematyką minecraft wyszła ci super, czego już nie mogę powiedzieć o drugiej pracy gdzie początek napisu nie wygląda zbyt wyraźnie.

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Co do pracy z minecraft to jak bawiłem się efektami wody to wpadłem na pomysł że pobawię sie z minecraftem no i tu akurat mi nikt nie pomagał przy tym. Co do poradników to skorzystałem przy nieśmiertelniku, lecz nie nauczyłem się jeszcze robić chromowanego nieśmiertelnika z obrazkiem , ponieważ nie da się albo ja nie potrafię dodać tekstury która byłaby chromowana i zaraz miałaa by napis i obrazek :) Ale sam chromowany nieśmiertelnik bez obrazka z napisame potrafię :)

Pozdrawiam Snip3rPolska

BattleSnip3rPL.png

Opublikowano

To jak możesz to pokaż sam w sobie chromowany nieśmiertelnik z napisem bez obrazka. Chciałbym zobaczyć taką wersję ;]

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...