Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fms+9

Marfi_The_Kox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie bardzo rozumiem Twoje pytanie. Tak, opłaca się, ponieważ na +9 jest lepszy, niż na każdym niższym poziomie ulepszenia. :mellow:

Opublikowano

Nie bardzo rozumiem Twoje pytanie. Tak, opłaca się, ponieważ na +9 jest lepszy, niż na każdym niższym poziomie ulepszenia. :mellow:

Chyba chodziło mu o to czy opłaca się robić a później sprzedawać bo to co napisałeś to raczej oczywiste :)

Tak opłaca się :D

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Głupie pytanie oczywiscie że tak .! ;)

05579026465146431726.png

Odpalę blanta z ranka, bo pierdole świat cały,

Jedno jest pewne, nigdy nie odbierze mi wiary.

Za bardzo wierze, stary, w siebie, jak egoista,

Bo wierzyłem raz w kogoś i ta wiara już prysła,

Moderatorzy to Kur*yy na tym forum ! JebaN* pacany lat 10 i daja tylko warny buhahha jeb*ć psy ! Możecie mi zrobić loda :)

Opublikowano

wiadoma rzecz że się opłaca

ale trzeba mieć szczęście do tego

Twoje pytanie jest dziwne lub głupie :)

41196912334212939960.png

Opublikowano

wiadoma rzecz że się opłaca

ale trzeba mieć szczęście do tego

Twoje pytanie jest dziwne lub głupie :)

Głupie nie jest po prostu źle skonstruowane, co do tematu to jeżeli chodzi o to czy opłaca biegać w +0 czy w +9 to oczywiste że lepiej ulepszać.

Ale co do handlu to można to nazwać śliskim zarobkiem, w sumie to co zarobisz wydasz.

Lepiej dropić na metkach itp.

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

oj kolego takiej broni to w metinie nie ma.Jezeli chodzilo o miecz pelni ksiezyca ulepszanie moze byc nieoplacalne gdy masz malo srodkow.Gdy bedziesz go mial +7 ulepszaj bogdanami.

Marfi Zawsze pomoże :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja:

Opublikowano

Jak na moje +7/8 w zupełności wystarczy z dobrymi średnimi, przynajmniej do expa i na metiny [drop], potem i tak zmieniasz broń na Zatruty [od 75 lvl]. Jeżeli masz środki to rób na +9, jak dla mnie nie opłaca się, zwłaszcza, jeżeli spali i nie masz innego 'zabezpieczenia' :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...