Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Bany stałe

rombel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

na serwerze gb1 posypaly sie bany za .... no wlasnie taka dostalem odpowiedz:

Szanowny Graczu,Konto zostało zablokowane z powodu nieprawidłowej ilości pereł. Dziękujemy za wybór naszych gier.Z poważaniem,Ekipa Pomocy Technicznej  -- Bigpoint Support

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Co o tym sadzicie bo jak dla mnie to sa jakies kpiny oczywiscie zero uzywania jakichkolwiek bugow pod tytulem bugowanie perel tylko czysta gra i farmerka na mini ?!?

bany pernametne polecialy 28.08.13 i do tej pory oprocz tej smiesznej odpowiedzi cisza ? lacznie z 15 kont zostalo zbanowanych :/

pisze ten post bo moze na innych serverach takie jazdy tez mialy miejsce.

napiszcie co o tym sadzicie moze dacie jakas rade jak odzyskac konto.

Opublikowano

witam

na serwerze gb1 posypaly sie bany za .... no wlasnie taka dostalem odpowiedz:

Szanowny Graczu,Konto zostało zablokowane z powodu nieprawidłowej ilości pereł. Dziękujemy za wybór naszych gier.Z poważaniem,Ekipa Pomocy Technicznej  -- Bigpoint Support

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Co o tym sadzicie bo jak dla mnie to sa jakies kpiny oczywiscie zero uzywania jakichkolwiek bugow pod tytulem bugowanie perel tylko czysta gra i farmerka na mini ?!?

bany pernametne polecialy 28.08.13 i do tej pory oprocz tej smiesznej odpowiedzi cisza ? lacznie z 15 kont zostalo zbanowanych :/

pisze ten post bo moze na innych serverach takie jazdy tez mialy miejsce.

napiszcie co o tym sadzicie moze dacie jakas rade jak odzyskac konto.

konta napewno w tym roku juz nie odzyskasz mozesz próbowac pisac po jakims roku donich odwolanie i to niewiem czy polski suport ci od banuje staraj sie pisac do niemieckiego

Opublikowano

"Konto zostało zablokowane z powodu nieprawidłowej ilości pereł."

to znaczy ile tych pereł miałeś ?

na minusie czy miliony?

Opublikowano

"Konto zostało zablokowane z powodu nieprawidłowej ilości pereł."

to znaczy ile tych pereł miałeś ?

na minusie czy miliony?

perel bylo 2 miliony ... kolega mial 1,2 kk i tez dostal inni gracze tez kolo 2 lub ponad ?!? grzyb wie o co im chodzi ...

nagle wszyscy z jednego bractwa polecieli bo przejeta zostala wyspa i inne ostro atakowane.moze to poprostu uklady miedzy gracz a support ?? zeby wyeliminowac szkodnikow ktore moga zagrozic przy utracie wysp, bo na to tylko by wychodzilo nic innego.

Opublikowano

perel bylo 2 miliony ... kolega mial 1,2 kk i tez dostal inni gracze tez kolo 2 lub ponad ?!? grzyb wie o co im chodzi ...

nagle wszyscy z jednego bractwa polecieli bo przejeta zostala wyspa i inne ostro atakowane.moze to poprostu uklady miedzy gracz a support ?? zeby wyeliminowac szkodnikow ktore moga zagrozic przy utracie wysp, bo na to tylko by wychodzilo nic innego.

pereł nie można przecież bugować - napisz do supportu że im sprawę zakładać będziesz za kradziesz dóbr inetrnetowych - to na obce serwy powinno pomagać

i jak umiesz pisz do niemieckiej policji lub tej od gb1 - nie wiem gdzie maja siedzibę o zablokowanie serwera BP

Opublikowano

pereł nie można przecież bugować - napisz do supportu że im sprawę zakładać będziesz za kradziesz dóbr inetrnetowych - to na obce serwy powinno pomagać

i jak umiesz pisz do niemieckiej policji lub tej od gb1 - nie wiem gdzie maja siedzibę o zablokowanie serwera BP

Opublikowano

jestem naczelnikiem tego aliansu-to wszystko prawda,to co tu się dzieje to parodia-walczymy nie tylko z wrogim aliansem ale i jego przyjaciółmi [moderatorami i adminami] też mnie zbanowali na zawsze a opis był taki że używałem nielegalnej pomocy,wczesniej dostawałem bany tez ale zawsze był opis konkretnie zaco-wiem ze ostatnie pół roku niczego nie używałem a jednak mnie zbanowali-a moi przyjaciele ktorzy mi pomagali dowiedzieć sie zaco dostałem bana powiedzieli mi że zostałem uznany za hackera i cheatera a wrogowie mowili ze używałem zasięgu i że miałem zbyt dużą salwe (śmiechu warte)a te bany ostatnie za zbyt dużą ilość pereł to jakaś paranoja około 15 statków i tylko mój alians-niewiem już co robić,czuje się bezradny

chcę podziekować przyjaciołom z serwera pl2 za pomoc chociaż niewiele mogli dla mnie zrobić[bRAVO]

Opublikowano

Takie coś jak gry BP należy nie grać, nu nu nu nie karmimy złodzieja, patologiczne akcje Mnie przerażają, co oni

dają moderatora nieletnim ? Bo coś wątpię żeby jakiś człowiek który spełnia te wymagania BP dawał bany za nic,

wykluczając kogoś bo wyspę odebrał ? BP mogę porównać do GF jak nie gorzej :) Ci którzy się tym bawią banów

dalej nie mają ;] No cóż, BP umie znaleźć pomysł na grę ale niestety nic więcej ;] Złodzieje i tyle, żadna gra u nich

nie błyszczy ;] Teraz jak patrzę to powinno się testy robić bo +18 wystarczy na pifffko a nie pilnowania gry.

pyhvh7E.png

Opublikowano

teraz dostałem następną odpowiedz- Szanowny(a) Graczu,

Konta zostały zablokowane przez Community Managera w Niemczech.
Wszelkie dalsze spory należy kierować na adres poczty tradycyjnej w języku angielskim lub niemieckim.

Opublikowano

hahah to ladnie widocznie ktos zna lub zaplacil odpowiedniej osobie:) bo troche to dziwne zeby niemiecki suport sprawdzal konta na serwerze angielskim to nie bylo raczej normalne sprawdzenie takie cos tylko przez list ale to raczej by olali sobie dziwna ta sprawa troszke

Opublikowano

na PL1 chyba USS-y /jak dobrze czaję/ dostały dużo banów - za zbytnie dociekanie się praw

taka odpowiedź supportu na za dużo komentarzy na forum i czacie - bez żadnego uzasadnienia

Opublikowano

Teoretycznie nie da sie bugować pereł :D

Piszcie do niemieckiego supportu w związku z tą sprawą. Jeżeli mieliście w 100 % czyste konta to taka sytuacja miejsce mieć nie powinna.

Istnieje możliwość jeszcze jedna prawdopodobnie najgorsza ze po prostu byliście nie wygodnymi graczami i ktoś nadużył swoich praw banując Wasze konta.

Sam jak na razie nie gram w tą grę ( z powodu braku czasu ) i jak od czasu do czasu przeglądam forum to BP ładnie leci w kulki z graczami..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...