Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM] Servera

snikers5990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam szukam servera hard. Dawno nie gralem dlatego nie lapie sie w tych wszystkich nowosciach i zalezalo by mi zeby bylo tam jak najmniej nowych rzeczy. Czyli zbroje max do hwanga itd

Byl kiedys taki server Nova mt2 na ktorym sie expilo niewiele latwiej niz na PLu i wlasnie na takim by mi zalezalo . Z gory dzieki za pomoc

Opublikowano

Aktualne;

ConcordiaMT2

Astium

-------

Z Astium poodchodziło duużo osób,zostało maluśko.

Proponuje concordie.

Na przyszłość polecam też Reaktywacje Triador,aktualnie trwają beta testy,najlepszy serwer na jakim dotychczas grałem,lecz niestety został zamknięty z głupoty adminów.Na szczęście chcą otworzyć go na nowo,i już są beta-testy od wczoraj.

Opublikowano

witam szukam servera hard. Dawno nie gralem dlatego nie lapie sie w tych wszystkich nowosciach i zalezalo by mi zeby bylo tam jak najmniej nowych rzeczy. Czyli zbroje max do hwanga itd

Byl kiedys taki server Nova mt2 na ktorym sie expilo niewiele latwiej niz na PLu i wlasnie na takim by mi zalezalo . Z gory dzieki za pomoc

ConcordiaMT2

@edit :

Napisz w temacie o tym :)

1377863814-U611928.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...