Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak wyjść z Brązu ?

Marcio199801

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , tak jak w temacie . Nie mogę wyjść z brązu II , cała historia przegrana , 0 punktów , same cioty (polacy) bez obrazy jakby co , feederzy . Pytanie kogo pickować na wszystkie linie .

Opublikowano

Z brązu nie wyjdziesz , czemu ? "brąz to nie dywizja brąz to styl życia" :3 Graj duale z kolegą i może dacię radę brąz niby n00by są ale najczęsciej w TWOIM teamie... kiedy byłem w brązie caly czas ja mialem troli a enemy team ? Zgrany zespól ;/ wkońcu poprosiłem kumpla z platyny żeby mi pomógł grałem z nim duale i jestem w srebrze :) aktulnie dywizja V bo hard troling op

Opublikowano

Dużo ważniejszy od picka jest skill, jeśli umiesz grać to dasz radę wyjść z Brązu prawie każdą postacią. Od siebie polecam pick'ować: Vayne, Tristę, Kha Zix'a, J4 lub Hecarima.

Opublikowano

No wybacz, ale jeżeli masz "cała historia przegrana , 0 punktów" to coś już znaczy o tobie. Ja wyszedłem z brąz V do Srebro II z łatwością, pózniej dopiero zaczynają się klocki z "płaczkami".

KanariNinja -> S26 Solar, 60lvl ON!

Opublikowano

naucz sie grać to wyjdziesz. Smutne aczkolwiek prawdziwe :c

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

Każdy poszkodowany twierdzi, że nie może wyjść z brązu przez swój team.

Feedują, flejmują, afczą.

Zauważ, że przeciwny team to też brąz.

Zastanawiałeś się co się dzieje po drugiej stronie teamu?

Feedują, flejmują, afczą.

To jest tak jakbyś... To Ty musiał wydostać się z tego dołka. Jesteś tylko Ty i wokół 9 brązów. Musisz udowodnić, że jesteś lepszy, musisz być lepszy.

Wygrana jest wtedy, gdy dasz z siebie więcej niż reszta przeciętnych brązów.

To na tym polega mniej więcej.

Btw. Polecam też grać duo z kolegą oraz korespondować się na bieżąco na TS/skype bądź innym komunikatorze.

Życzę suksesów. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...