Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] teeemo i mundo

sinet114

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dostało juz ktoś te skiny ?/

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Sorka za offtop, ale moge wiedzieć co to są za skiny ? Nie było mnie na lolu ponad miesiąc i nie jest na czasie. Jutro chce wbić pierwszy raz od tego czasu do gry. Może mi ktoś to wyjaśnić :D?

21515.jpg

Opublikowano

Z okazji gamescomu mozna bylo dostac 2 skiny, rageborn mundo i panda teemo, trzeba bylo odpowiedziec na stronie na 3 pytania o historii mundo aby zapisac sie po skiny ;)

1377440917-U253647.png

Opublikowano

Nie zostało to zablokowane zapewne powodu dużego zainteresowania odrazu w dniu wydania tej strony :D

Mój plays zaczyna się od twojego błędu

~BestHooks

BestHooks_eune_412_2_nozg.png

Opublikowano

By to ch*j strzelił... Jestem i jestem na lolu od prawie 2 lat - gówno, nic nie ma. Nie ma mnie półtora miesiąca - tracę okazje na darmowe dwa skiny. No ku*wa, ja to jestem szczęśliwiec :)

21515.jpg

Opublikowano

ja to wypełniłem kilka dni temu, nic nie dostałem do tej pory i wątpie czy dostane szczerze mówiąc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...