Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Technika , Clientmastera , Grafika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Po raz kolejny postanowiłem postawić serwer. Już spięszę wyjaśnić. Dlaczego po raz kolejny? Poprzedni serwer który postanowiliśmy wraz z przyjaciółmi postawić prawie by wyszedł,ale popełniliśmy zasadniczy błąd. Jako technika zatrudniliśmy nieodpowiedzialną osobę. Zainwestowaliśmy w maszynę na czas stawiania serwera,po czym tuż przed wystartowaniem serwera technik nas olał, usunął pliki i przeszedł do innego teamu. My natomiast zostaliśmy z niczym,a na domiar tego straciliśmy czas i pieniądze które z własnej kieszeni wyłożyliśmy na maszynę.
Po kilku burzliwych miesiącach,postanowiliśmy ożywić nasz plan,i go zrealizować.
Nie będę nikogo tu ściemniał,naciągał ani mydlił nikomu oczu. Powiem wprost kogo / czego szukam.
Jako że ja na plikach ani na cliencie nie znam się kompletnie nic,poszukuję najlepiej dwóch techników,bądź jednego clienmastera i jednego technika oraz jednego grafika który stworzy grafikę pod serwer i na stronę którą zajmuje się Ja.
Mam cały "szkielet" serwera,począwszy od spisów wyglądu poszczególnych map,artefaktów oraz mobów a kończąc na rozpisce dropu oraz zdobywanego doświadczenia z danego moba. Jak już wspomniałem,wszystko mam rozplanowane,cała rozpiska serwera pozostała mi po poprzednim projekcie który zakończył się fiaskiem. Nic na "hura". Szukam jedynie odpowiedzialnych osób które pomogą stworzyć idealny serwer którym będą mogli się cieszyć użytkownicy MPC jak i inni gracze mt. Jaki to będzie typ serwera? medium/hard. Więcej info na PW.
Coś o mnie? Lat mam 19,pochodzę z Opola,zajmuje się projektowaniem stron,oraz pisaniem questów.

A więc do rzeczy. Poszukuję osób na następujące stanowiska:

Technik

Czego oczekuję:

- Umiejętności wprowadzania nowych rzeczy na serwer
- Umiejętności tworzenia nowych broni / zbroji
- Umiejętności tworzenia nowych map
- wiek minimum 17-18 lat
- posiadanie ts oraz sprawnego mikrofonu

- szczerości, odpowiedzialności, sumienności, staranności i zaangażowania w wykonywaną pracę

ClientMaster

Czego oczekuję:

-Umiejętności stworzenia profesjonalnego clienta
-Umiejętności stworzenia automatycznego patchera
- wiek minimum 17-18 lat

- szczerości, odpowiedzialności, sumienności, staranności i zaangażowania w wykonywaną pracę

Grafik

Czego oczekuję:

- Umiejętności tworzenia grafiki pod serwer ( okna logowania , tła itp )
- Umiejętności tworzenia grafiki pod stronę www

- wiek minimum 17-18 lat
- doświadczenie udokumentowane linkami do Twoich prac

Co oferuję?
W ramach wykonywanej pracy odpowiednie wynagrodzenie w postaci % z IS oraz odpowiednią do posady rangę.

!!! UWAGA !!!
Poszukuję jednakże jeszcze 2-4 osób na posady Moderatorów Forum oraz na Moderatorów TS
Co musisz spełnić aby nim zostać?
Przedewszystkim oczekuję szczerości,znajomości języka,otrografii,kultury osobistej i wiek minimum 17-18 lat.

Jeżeli jesteś zainteresowany współpracą w miłym towarzystwie oraz miłej atmosferze napisz swoją kandydaturę pod ten nr gg 5536257

Wszystkich szczegółów dotyczących mnie jak i serwera dowiesz się na PW po rozmowie wstępnej

Pisząc do mnie,pisz wyraźnie,starannie,staraj się nie popełniać błędów ortograficznych,piszesz w końcu nijako swoje CV do mnie a więc przedstaw się,nie lubię osób anonimowych,napisz skąd jesteś,twoje hobby,co potrafisz,jeżeli jesteś w stanie udokumentuj swoje dotychczasowe osiągnięcia / prace. Pamiętaj także że ja nie szukam sztywniaków, jeżeli nie masz poczucia humoru,doświadczenia ani cierpliwości to nie masz co pisać !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...