Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Metin2Mod_2012sf

crumper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ELo. wlaczam pandore przez metin2mod2012fs (pobralem z metin2mod.tk), loguje sie wybieram postac, pasek sie laduje i metin sie wylacza, pokazują sie znaki zapytania, a jak usune plik errorlog.exe to sie wylacza i nic sie nie pokazuje, serw normalnie mi dziala, ale mam chec pogrania na cheacie. Prosze o rozwiązania problemu, ewentualnie jakis inny cheat, a najbardziej nalezy mi na exp donator do oddawania expa na dropku. Za pomoc ++++

Opublikowano

a i bym zapomial: Na poczatku dzialalo, potem przestalo, wiec poszedlem do kumpla ( on tez tego uzywa na pandorze i mu dziala) skopiowalem sb od niego i mi nie dzialalo. Wiec moze problem tkwi w czyms innym. xD

Opublikowano

Wypakuj nowego klienta Pandory i wrzuć tam. Jak nie pomoże wrzuć to innego serwera EliteMT2 - przykładowo.

RAP

--------

To nie tylko HWDP i JP, to takze trafne metafory, cytaty, skomplikowane

schematy rymów, genialne storytellingi, i wersy nad którymi trzeba się

czasem zastanowić.

Opublikowano

nwm co sie dzieje, ale teraz gdy wybieram postac, to metin sie wylacza i wyskakuje ze metin2client przestal dzialac ;< pomoze ktos ;>>>

Opublikowano

Skoro działało a teraz nie działa to może jesteś po prostu np w v2 tam mod nie działa i wyłącza się metin przy ładowaniu metka.

Spróbuj zalogować się na postać w m1.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

jestem w m1 i tez nie dziala, pobralem clienta ze strony pandory wgralem metin2mod2012sf i dalej sie wylacza po zaladowaniu i wyskakują znaki zapytania,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...