Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ocena gry

Kogo_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przeglądając forum natknąłem się na graczy którzy proszą o link lolkinga po to by ocenić czy dany gracz zasługuje by np wyjść z bronzu. Otóż mam pytanie czy dam rade do końca sezonu zdobyć złoto V ? Wiem ze jakims tam prosem nie jestem ale tu macie lolkinga a i rankedy zaczynałem grać od silver V

http://www.lolking.net/summoner/euw/23454504

Opublikowano

Skąd mamy wiedzieć czy dasz rade? Po statystykach na lolkingu nie ocenimy Twojej gry.

Aczkolwiek myślę, że jeśli będziesz miał tyle w/l co w historii gier, to powinieneś go wbić na spokojnie ;).

279981407253602336505.png
Opublikowano

Jak chcesz poważnej oceny tego na jaką dywizję zasługujesz to nagraj i wrzuć tutaj kilka przykładowych rankedów. Po statystykach można niewiele powiedzieć na temat czyjegoś skilla.

Trochę słabo farmisz ( 156 cs na 33min gry lub 100 na 26min to słaby wynik). Staty w większości przypadków są ok, do buildów nie mam większych zastrzeżeń. Do końca sezonu trochę czasu jeszcze jest, więc myślę, że powinieneś dać radę.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

tak już jak napisałem ten temat wcześniej to wypada się pochwalić iż żeczywiście dałem rade i mam gold V 71p i jadę wyżej ;D (mój nick ted6718 euw mogę pograć z kimś duo)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...